Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ekim 16, 2015

MALATYASPOR ŞAMPİYONLUK PAROLASI İLE SEZONU AÇTI.


İstanbul 1.Amatör küme 9.Grupta mücadele verecek olan İstanbul Malatya spor 2015-2016 Futbol sezonun yeni sezon açılışı nedeniyle yemekli gece düzenledi.
Küçükçekmece Belediyesi Nikah salonundaki sezon açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yardımcıları, AKP Küçükçekmece ilçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, MODEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, MASTÖP ve Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, kulüp yöneticileri, Futbolcular ve davetiler katıldı.
Küçükçekmece Belediyesi Nikah salonundaki sezon açılışını Radyo programcısı Düş Bahçesi sunucusu Ali Biricik'in sunumu ile gece Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

İstanbul Malatyaspor kulüp Başkanı Turgut Öztürk yaptığı açılış konuşmasında Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden bütün Vatandaşlarımıza Allah rahmet diler yakınlarına sabır yaralı vatandaşlarımıza açil şifalar dileriz bu akşam içimiz yanarken eğlence yapmak istemedik bunu anlayışla karşılayacağınızı umarım.

İstanbul Malatyaspor kulübü 2012 yılında ben ve yönetici arkadaşlarımız tarafından kuruldu kurulmamızın amacımız metropol kent olan İstanbul da yani gurbetteki hemşehrilerimizle kurduğumuz futbol kulübü etrafında toplanarak birlik beraberliği sağlamak için kurduk.
Kurulduğumuz ilk iki yıl üst üste yenilgisiz şampiyon olarak Süper Amatör lige çıktık ancak süper amatör lige çıktığımı yıl yani geçen yıl siz değerli hemşehrilerimizden gereken desteği almayınca kötü sonuçlar alarak 1.Amatör kümeye düşmüş oldu.
Yönetim kurulu arkadaşlarımızla fikir birliği yaparak tabi sizlerinde destekleri ile 2015-2016 Futbol sezonunda şampiyon olarak Süper amatör lige çıkmak istiyoruz.
Bu gün bur da bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman desteklerini esirgemeyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yardımcıları, MODEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, MASTÖP ve Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk'e huzurunuzda vermiş olduğu desteklerinden dolayı kulübümüz ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür eder saygılar sunarım.
                                              
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmasında öncelikle bende Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden bütün Vatandaşlarımıza Allah rahmet diler yakınlarına sabır yaralı vatandaşlarımıza açil şifalar dilerim.
İstanbul Malatyaspor kulübümüzün 2015-2016 Futbol sezonun hayırlı olmasın diliyorum Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğin olarak Küçükçekmece Belediye başkalığımızın da vermiş olduğu Tesisi,Ulaşım,Malzeme vs gibi lojistik destek vererek kulüplerimize hizmet etmeye çalışıyoruz bu kulüplerimizden biride İstanbul Malatyaspor kulübüdür spor kulüpleri olarak amacımız yarınlarımıza umutla baktığımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyarak vatanına ,Milletine hayırlı evlatlar yetiştirmek ve Türk Futbolunda yeni yetenekler kazandırmaktır.Bizlere her zaman destek veren ve vermeye devam eden Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve ekibine kulüplerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eder İstanbul Malatya sporcumuzunda yeni sezonunun kazasız belasız bir sezon geçirmesini ve başarılar dilerim.
                                               
MASTÖP ve Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek de öncelikle gurbette siz değerli hemşehrilerimizle burada bulunmaktan memnun olduğumu belirtmek istiyorum.
İstanbul’da Malatya’yı temsil eden İstanbul Malatya sporumuzun 2015-2016 Futbol sezonun hayırlı olmasını dilerim. Yeni Malatya spor kulüp olarak Malatya’mızın isimin taşıyan güzide kulübümüzün her zaman yanında olup destek vereceğimizi bilmelerini isterim yeni sezonda başarılar dilerim dedi.
                                            
MODEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş de İstanbul Malatya sporumuzun yeni sezonun hayırlı olmasını diler. Kulübümüze kucak açan ve desteklerini esirgemeyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz başkana ve ekibine çok teşekkür ederim.
İstanbul’daki Malatyalılar olarak İstanbul Malatya sporumuzun her zaman yanında olduk ve olacağız Malatyalılar Siyasette, Sanat'a olduğu gibi Spor da var olduğu göstermek ve her platformda gururla temsil etmek gurbetteki İstanbul Malatya sporumuzu en iyi yerlere getirmek için bizlerin ve sizlerin maddi ve manevi desteklerine ihtiyacı var lütfen bu konuda duyarlı olmanızı istiyor yeni sezonun İstanbul Malatya sporumuzu hayırlı olmasın dilerim.
                                           
Küçükçekmece Belediye Başkanı Hamza Gönenç de yaptığı konuşmasında Küçükçekmece Belediyesi olarak sporun ve sporcuların her zaman yanında olduk Belediye Başkanımız Temel Karadeniz başak bir programa katılması nedeni ile aramızdan ayrılmak zorunda kaldı.
Küçükçekmece Belediye meclis üyesi ve aynı zaman ada Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk zaten gerekeni söyledi. Bende İstanbul Malatya sporumuz yeni sezonda başarılar dilerim dedi.
İstanbul Malatya spor 2015-2016 Futbol sezonu daha sonra yenilen yemeklerin ardından topluca günün anısına resim çekildiler.
HABER: Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.