Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Ekim 14, 2015

MALTEPE GS FUTBOL OKULUNUN GURURLARI


Maltepe Galatasaray Futbol Okulu Galatasaray Altyapısında oynayan iki oyuncusu ile gururlanıyor.

1905 Maltepe Gençlik Spor olarak federe olmadan önce 30 oyuncusunu Maltepespor ile yapılan anlaşmayla bu ekipte resmi müsabakalara çıkaran Maltepe Galatasaray Futbol Okulu, Teknik Direktör Enver Yağmuroğlu'nun raporu ile, Maltepespor'da lisans çıkaran ve kısa süre içinde Teknik Ekibin dikkatini çeken Volkan İşsever, Galatasaray Altyapısına gönderilmiş ve 2009 sezonundan itibarende bu ekipte forma giymiştir. Ayrıca Volkan, 4 kez Milli olma başarısını gösterirken, Galatasaray forması ile de 43 gole imza attı. Ayrıca Volkan İşsever bu sezon U19 Liginde oynanan Trabzonspor derbisinde galibiyeti perçinleyen golü atmış ve Galatasaray mücadeleden 2-0 lık galibiyetle ayrılmıştı.

Bir diğer gurur kaynağı ise Muhammet Yeşilyurt. yine Maltepe Galatasaray Futbol Okulunda eğitim gördükten sonra, U11 takımı ile resmi müsabakalara çıkmaya başlayan ve geçen 3 sezonun ardından Galatasaray Altyapısına kazandırılan Muhammet Yeşilyurt, çeşitli yaş gruplarında 23 kez Milli olma başarısını gösterdi. Muhammet Milli Forma ile rakip fileleri 8 kez havalandırırken, bu sezon attığı 6 gole karşılık, Galatasaray forması ile 81 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

İki başarılı oyuncu da uzun yıllar profesyonel futbolcu olarak oynayan şimdi ise Galatasaray U19 takımının Teknik Direktörü olan Saffet Akyüz'ün değişmez oyuncuları haline gelip ligde oynanan 7 maçta da forma giydiler ve Osmanlısporun önünde averajla liderliklerini devam ettiriyorlar.

İki oyuncunun aynı yerde yetişmesi, kaderlerine de öylesine işlemiş ki, iki oyuncu takımlarında aynı maçta yedek kaldı (Mersin İdman Yurdu 2-2) ve Galatasaray bu maçta iki puanı sahada bıraktı. Bir diğer kaderlerinin kesiştiği müsabaka ise, liderliği paylaştıkları Osmanlıspor karşısında ikilinin fileleri birer kez havalandırması oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.