Pazar, Ekim 11, 2015

MERKEZEFENDİ'DE KAZANAN ÇIKMADI

İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Batı Trakya Türkleri Spor ile Çıksalınspor, Merkezefendi Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında karşılıklı atılan goller sonrasında mücadele 1-1 sona erdi.

Her iki ekibinde genç oyunculardan kurulu olması tribünlere seyir zevki yüksek ve oldukça tempolu bir karşılaşma izletti. Ev sahibi ekip Abdullah ile yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamazken konuk ekipte Yunus ile yakaladığı pozisyonlarda gole ulaşamadı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarının 53.dakikasında Batı Trakya ceza yayı üzerinde topla buluşan günün etkili ismi Murat Açıkel'in harika vuruşu ağlarla buluştu 0-1. Bu gole yanıt fazla gecikmedi. 59.dakikada orta sahadan aldığı topla Çıksalınspor ceza sahasına giren Talha Can Vardar'ın sol ayağıyla vurduğu şut ağlarla buluştu ve skora denge geldi.

Her iki ekibinde skoru değiştirme çabaları sonuç vermedi. Ev sahibi ekibin uzatma dakikalarında Cihangir ile bulduğu gole ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayılırken akabinde gelişen atakta Çıksalınspor yakaladığı pozisyondan gol çıkaramadı. Karşılaşma 1-1'lik skorla sonuçlandı ve her iki ekipte birer puana razı oldu.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Alim Demiryürek'e teşekkür ederiz. Karşılaşma ile daha fazla fotoğraf için LÜTFEN TIKLAYINIZ.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN







Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...