Pazartesi, Ekim 19, 2015

MERKEZEFENDİ'DE KAZANAN ÇIKMADI

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup mücadelesinde zirve yarışını sürdüren Öz Trabzonlular SK ile Şile Yıldızspor, Merkezefendi Stadı'nda karşı karşıya geldi. Konuk ekip Şile Yıldızspor, daha çok pozisyona girdiği ve 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada son dakikada yediği golle sahadan bir puanla ayrıldı.

İlk yarısında her iki ekibinde pozisyon bulamadığı karşılaşmanın 53.dakikasında konuk ekip Ragıp'ın pasında Vedat'ın attığı golle 0-1 öne geçti. Oyunda hakimiyetini kabul ettiren konuk ekipte Ragıp'ın sert şutunda kaleci Kerem başarılıydı. Emre ile direğe takılan Şile temsilcisinin bir topunu da tecrübeli isim Yusuf Kaymak kale çizgisinden çıkardı.

66.dakikada ev sahibi ekip ilk net pozisyonunu yakaladı. Sağ kanattan Yavuz'un ortasında Vurkan müsait durumda topu auta gönderdi. 82.dakikada konuk ekipte kaleci Kerem'le karşı karşıya kalan Cihan'ın  aşırtma vuruşunda kaleci Kerem topa sahip oldu. Mücadelenin 89.dakikasında ev sahibi ekipten Fırat'ın 30 metreden mükemmel vuruşu skora dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Alim Demiryürek'e teşekkür ederiz.Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 








Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...