Cumartesi, Ekim 10, 2015

MURAT KABA ORTAÇEŞME'Yİ SIRTLIYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta haftayı averajla ikinci sırada tamamlayan Ortaçeşmespor'da Murat Kaba takımını sırtlamaya devam ediyor. Takımının ligde oynadığı 6 maçta 6 gol atıp 6 da asist yapan genç oyuncu takımının attığı 13 golün 12'sinde direkt pay sahibi olarak Bordo-Beyazlılar'a 13 puanlık katkı sağladı.

Ortaçeşmespor'un alt yapısından yetişen 1995 doğumlu genç futbolcu geçtiğimiz yılın ikinci yarısında da attığı birbirinden kritik gollerle takımının ligde kalmasını sağlamış aralarında profesyonel kulüplerinde olduğu bir çok kulüpten teklif almıştı.

Murat Kaba hakkında görüşlerini aldığımız Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur, "Murat takımımızın en değerli parçalarından birisi. Takımımıza katkısı çok büyük. Sezon başında teklif geldiğinde 'bir yıl daha kalıp kulübüme olan vefa borcumu ödeyip gönül rahatlığıyla gideceğim' demiş ve bizleri mutlu etmişti. Murat'ın yerini doldurabilir miyiz bilemiyorum ama onunla sonuna kadar gurur duyacağımızı bilmesini isteriz" diyerek genç futbolcuya duydukları güveni gösterdi.

Ortaçeşme taraftarı ve takım oyuncuları tarafından da çok sevilen Murat Kaba'nın önümüzdeki yıllarda Türk futbolunda önemli yerlere geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. 

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...