Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Ekim 21, 2015

ESNAFSPOR KENDİNİ YAKTI


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Nurtepespor deplasmanda grubun iddialı ekiplerinden Yeşilova Esnafspor'u 2-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı. Esnafspor 1-0 önde götürdüğü maçta iki kırmızı kart görürken, 9 kişi kaldıktan sonra iki gol yedi.

Ligin 8.Haftasına Küçükçekmece kemal Aktaş sahasında oynan Yeşilova Esnaf spor Kâğıthane Nurtepespor karşılaşmasını Celal Özağdaş, Mehmet Sencer, Seyit Karakoç Hakem üçlüsü yönetti.
Hafta içi oynan tehir maçını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, Tek Rumeli TV Spor müdürü Mehmet Çelik ve eşi, Yeşilova Esnaf spor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Başkan Vekili Salih Yetik ve Kalabalık sporsever izledi.
10.Dakikada Yeşilova Esnafspor Regaip ceza sahası dışından şutu top az farkla auta çıktı.
12.Dakikada misafir takım Nurtepesporlu Murat Toplu ceza sahası içinde takım arkadaşı Ozana pasını verdi Ozanın plase vuruşu top üsten kale direğini yalayarak dışarı çıktı.
17.Dakikada ev sahibi Yeşilova Esnafspora Batuhan sol taraftan aldığı topla ceza sahası içine girdi sert şutu kaleci Selim topa ayağı ile müdahale ederek golle izin vermedi.
25.Dakikada Nurtepesporlu Murat Topalın kafa vuruşunu kaleci Ogün son anda kornere çeldi.
33.Dakikada Nurtepesporlu Ersan aldığı topu takım arkadaşı Ozana attı genç oyuncu arkadaşının verdiği topu hiç bekletmeden kaleyi karşıdan gördü şutu top yandan auta çıktı.
41.Dakikada Yeşilova Esnafsporda Onurun yaklaşık 25 metreden şutu kaleci Selim zorda olsa topu kornere çelmeyi başardı.
48.Dakikada Yeşilova Esnaf sporda günün başarılı isimlerinden olan Regaip takım arkadaşı Batuhan’a ceza sahası içinde pasını attı hiç bekletmeden şutunu çekti ve top üsten auta çıktı.
54.Dakikada Nurtepesporda günün Başarlı oyuncusu olan Ersan kaleyi karşıdan gürdü şutu kaleci Ogün kornere çeldi
55.Dakikada ev sahibi Yeşilova Esnafsporlu Regaip topu önde göğsü ile kontur ol altına aldı ve yarım vole şutu top ağlara gitti ve bu golle ev sahibi Yeşilova Esnafspor 1-0 öne geçti.
63.Dakikada Nurtepesporda ikinci yarıda oyuna dahil olan İsmail buluştuğu topu takım arkadaşı Murat Topala basını attı. Murat Toplanın sert şutu kaleci iki hamlede kontur ol altına alarak golle izin vermedi.
Yeşilova Esnafspor maçı 9 kişi tamamladı.
64.Dakikada Yeşilova Esnaf sporun gollünü atan Regaip rakibine sert girmesi sonucu ikinci sarı ve ardından karşılaşmanın orta hakemi Celal Özağdaş tarafından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Yeşilova Esnaf spor sahada 10 kişi kaldı.
65.Dakikada bu sefer Yeşilova Esnaf sporda bir başka oyuncu Oğuzhan ikinci sarı kart ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve ev sahibi sahada 9 kişi kalmak zorunda kalmış oldu.

68.Dakikada Nurtepespor kalecisi Selim Yeşilova Esnaf sporlu Doğanla girdiği pozisyonda sakatlanarak yerini Halil İbrahim’e bırakmak zorunda kaldı.
76.Dakikada misafir takım Nurtepesporlu Ersan topla buluştu ve hiç bekletmeden kaleyi gördü ve topu ağlara yolladı skor 1-1 oldu.

84.Dakikada Nurtepesporlu Can ceza sahası içinde atılan pasla buluştu gelişine vuruşu top ikinci kez Yeşilova Esnaf spor ağlarına gitti ve atılan bu golle Nurtepespor 2-1 öne geçti.
Karşılaşmada başak gol ve goller olmayınca misafir takım Nurtepespor mağlup duruma düştüğü ve sahada eksik olana Yeşilova Esnaf spor karşında fırsatı çok iyi değerlendirmesini yaparak sahadan 2-1 galip ayrılarak ilk galibiyet ve üç puanı alan takım oldu.
Yeşilova Esnaf spor ise ikinci yarının başında öne geçmesine rağmen arka arkaya gelen kırmızı kartlarla sahada 9 kişi kalması neden ile grubunun son sırasında olan rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

HABER.Yılmaz AKTEPE







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.