Salı, Ekim 20, 2015

O.İSTİKLAL 1 PUANI KURTARDI


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk iki iddiasından uzaklaşmamak için 3 puanı hedefleyen Osmaniye İstiklalspor evinde lider Alibeyköyspor'u ağırladı. 

Karşılaşmaya daha derli toplu başlayan konuk ekip, Tahir ile aradığı golü buldu ve 21.dakikada 1-0 öne geçti. Golün şokunu üstünden atan O.İstiklal, Fatih ile skora denge getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarının 10.dakikasında ceza sahası içinde yaşanan tartışmada, maçın hakemi İstiklal kalecisi ile Alibeyköysporlu oyuncuya sarı kartını çıkardıktan sonra, Alibeyköyspor'dan Barış'ı direk kırmızı kartla oyundan ihraç etti. 10 kişi kaldıktan sonra herkes İstiklal'den gol beklerken 71.dakikada sahneye Samet çıktı ve ceza sahası dışında göğsü ile indirdiği topu sol ayağıyla mükemmel bir vuruş yaparak ağlara yolladı ve Alibeyköyspor'u 2-1 öne geçirdi. 10 kişilik rakibine karşı gol için saldıran O.İstiklal gole giden oyuncuya Tahir'in müdahale etmesi ile penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen İlker topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak skora denge getirdi. 2-2

İkinci yarıda oyuna giren Hakan Denizci, mücadelenin 90+5. dakikasında gole giderken ceza sahası önünde Yunus'un arkadan müdahalesi ile yere düşerken vuruşunu yaptı ancak İstiklal kalecisi Erdoğan golü önledi ve mücadelenin hakemi faul kararı verdi. Belkide bu müdahale ile takımına 1 puanı kazandıran Yunus oyundan ihraç edilirken tehlikeli bölgeden kullanılan frikik atışından topun başına frikiklerin usta ismi Hakan Denizci geldi. Hakanın vuruşu kaleye doğru yönelmişken baraja çarpan top az farkla kornere gitti ve mücadele başka gol olmayınca ekipler puanları paylaştı.

Mücadelenin yardımcı hakemleri ofsayt kararlarında ve orta hakeme yardımcı olmakta üzerilerine düşen görevleri yerine getirirken. Mücadelenin orta hakemi ise pozisyonlara yakınlığı ve tansiyonu yüksek maçta verdiği kararlarla başarılı bir maç çıkarmayı başardı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK










6 yorum:

bakirkoylü dedi ki...

Melih bu nasil bir mac haberidir? Hakanin frikiginde topun nasil gittgjni anlatacagina kadar ofsayf gerekcesiyle verilmeyen cok net golumuzu, a.koylu oyuncunun ceza sahasj icjnde topu eliyle kestigi halde penaltiyi calamayan basiretsiz hakemi yazabilseydin daha objektif bir haber olurdu.

Alibeyköylü dedi ki...

Bakırköylü verilmeyen penaltıyı anlatıcağına verdiği 2 kırmızı kartı anlat istiklalli oyuncuların özellikle hocanızın yaptığı çirkefliklerini anlat Alibeyköy başkanını türbüne alınmayışını anlat yangın yaparak maç kazanılmaz alibeyköy aslanlar gibi mücadele edip 9 kişiyle bile 3 puanı hakeden taraftı açık ve net

bakirkoylü dedi ki...

Arkadasim, zaten hakem golumuzu ve penaltimjzi verseydi sen bunlari konusmuyor olucaktin. Tartismaya gerek yok. Hocamizi bu piyasada herkes tanir ve bilir, yani istesende karalayamazsin ;)
sen asil, kendi capinca papaz olan topcularinizin ve hocanizin a.koyde gorusucez bakalim diyerek oyuncularimizi akillarinca tehdit etmeye calismalarina bi aciklama yap. Futbol kulubumusunuz mafya takimi mi :)))

Adsız dedi ki...

istiklal futbol mu oynadı da konusuyorsun bakırköylü. hepi topu 3-4 pozisyonunuz var.o size verilmeyen penaltı vs gibi alibeyköyün de net pozisyonları ofsayt bahanesiyle durduruldu. mağdur edebiyatı yapmayın allah aşkına. bir kere de çıkın evet bizim hakkımız bir puan dı deyin. adamlar ikinci yarının neredeyse başından itibaren 10 kişi kaldıkları halde daha üstün oynayan taraftı.

Unknown dedi ki...

Bakırköylü abi. Birincisi ofsaytmı değilmi ben onu goremem ordan istiklal kulubesinin ordaydım. Ha illa pozisyon ofsaytmı değilmi diye yorum yaparsam onu sporcu olarak yaparım o zamanda ofsayt derim. Çünkü İstiklalli kardeşlerim bile doğru düzgün yüzde yüz gol diye itirazda bile bulunmadılar. Sonra bende haber yapan herkesde maç izleyen izleyicide bilgisi dahilinde yorum yapıyor. Herşeyi süper bilen insan olmasına imkan olmadığı için hakemi eleştirmek benim işim değil hakem işlerine de o yuzden cok girmem abi. Ha abi stada geldiğimde o yorumu yapan bendim de maçı bi daha konuşalım ben sana bire bir objektif olayım. Ayrıca objektifliği kenara bırakacaksam. Semtimden uzak olan Alibeyköy için değil, bana yakın olan bakırkoyspor istiklal yücespor güngören merkezefendi selvi trakya gibi takımlar için bırakırım. Yazılabilecek ne varsa yazdım. Yazmadıklarım varmı diye stada geldiğimde buyur sor abi anlatayım varsa bişi.

Unknown dedi ki...

Ayrıca yazabilseydin ve basiretsiz hakem çirkin ifadelerdir. Melih diye hitap ettiğine göre de muhtemelen benim abi dediğim birisinizdir abi. Yazamadığımız yok, yazmadığımız olur, Basiretsiz hakem olmaz basireti bağlanan hakem olur. Herkesinde basiret bağlanması başına gelebilir allah kimseye vermesin bunu abi.

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.