Cuma, Ekim 16, 2015

ÖNCE BESNİ SONRA BÖLÜKYAYLA


Besni Şehir Stadyumunda Besnispor ve Bölükyaylaspor karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi ise Erol Kılınç, Erdem Aktaş, Engin Durmuş triosu yönetti.

Maçın başlama düdüğü ile beraber oyunun hakimiyeti Besnispora geçerken karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı da Besnispordan geldi ancak ileri uç oyuncuları topu gol yapmayı başaramadı. Mücadelenin 25.dakikasında ise Besnispor Gökhan'ın şık volesi ile skoru 1-0 yaptı. Bu dakikadan sonra karşı kalede yine gol arayan Besnispor, 38.dakikada Osman ile skoru 2-0 yaptı ve mücadelenin ilk devresi de bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya ise daha derli toplu başlayan bir Bölükyaylaspor vardı sahada. Daha akıllı oynayan ve rakibinde skor üstünlüğü rehavetini iyi değerlendiren Bölükyayla, 66.dakikada kaptan Enver'le golü bularak farkı bire indirdi. 2-1

Bu golden 3 dakika sonra ise yine kaptan enver sahneye çıktı ve attığı gol ile müsabakadaki skoru 2-2'ye getirdi. Skor eşitliği sağlandıktan sonra iki takımda dengeyi bozacak golü bulamadı ve mücadele 2-2 lik eşiktlikle sona erdi.

HABER:ERDEM AKTAŞ


Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...