Cuma, Ekim 02, 2015

ORTAÇEŞME GELECEĞİNDEN EMİN


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup lideri Ortaçeşmespor'un tesislerini ziyaret ettik, Genel Kaptan sayın Serkan Çanur'la takımının bugününü, hedeflerini ve gelecekle ilgili düşüncelerini konuştuk.

Serkan Çanur  sezona başlarken kimsenin grupta kendilerine şans tanımadığını ama kendilerinin sezon başında gruptan çıkmayı kendilerine hedef olarak koyduklarını ve bu hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek şunları söyledi:

"%90'ı kendi altyapımızdan yetişen oyuncularla ligde mücadele ediyoruz. Oyuncularımız minik takımdan beri bir arada oynuyorlar. Biz imkanları oldukça kısıtlı olan bir kulübüz. Yüreğimizle çıkıp mücadele ediyoruz.Bu yarışı sezon sonuna kadar kovalayacağız. Biz bu çıkışımızı geçtiğimiz sezonun 2.yarısında başlatmıştık.İlk yarı da farklı yenildiğimiz bir çok takımı sezonun 2.yarısında yenerek bugünkü çıkışımızın temellerini atmıştık. Ama ayaklarımız yere sağlam basıyor. Takım ayırt etmeden her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Biz rakip takımları misafirimiz olarak görüyoruz. 

Tribünlere sadece takımımızı destekleyecek,asla taşkınlık ve huzursuzluk çıkarmayacak taraftarlar bekliyoruz. Maçların dostluk içerisinde başlayıp dostluk içerisinde bitmesini istiyoruz. Herkes Ortaçeşme şansıyla kazanıyor diyor ama 3 gol atılarak kazanılan maça şans denmesini kabul etmiyoruz. 

Öz Nakkaş maçında da hedef 3 puan
Biz bir aile takımıyız. Hepimiz aynı semtin çocuklarıyız. Biz işimizi sevgiyle yapıyoruz. Çalısmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Moralimiz son derece yerinde. Öz Nakkaş maçına hazır durumdayız. Sahamızdaki bu maçı da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz.Rakip kim olursa olsun her maça üç puan parolasıyla hazırlanıyoruz.Sercan dışında eksik oyuncumuz yok. Çocuklarımız gerçekten özveriyle çalışıyorlar, mücadele ediyorlar.Hepsine gönülden teşekkür ediyorum.

Kendi çocuklarımıza değer veriyoruz
Amatörlerin en büyük gayesi sokaktan insan kurtarmak olmalı.Para ,rant bu işin içine çok fazla girmemeli. Maçlar sahada oynanıyor.Savaşırsan ,mücadele edersen her maçı kazanma şansın olur.Bizde her maçı kazanmak için savaşıyoruz ,mücadele ediyoruz.Biz kendi çocuklarımıza büyük değer veriyoruz. Geçen yıl futbol oynayan arkadaşımızı takımımızın başına getirdik.Kulüplerimizin artık daha iyi yöneticilere ihtiyacı var. Bu iş  parayla yapılacak iş değil.Gönülden ve yürekten yapılacak bir iş. Altyapımızda da çok güzel gelişmeler var. Kulübümüzün geleceğini çok parlak görüyoruz,kulübümüzün geleceğinden eminiz. Umarım çalışmalarımızın karşılığını önce play off'a kalarak ,daha sonra şampiyon olup BAL'a çıkarak alırız."

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...