Pazar, Ekim 04, 2015

ÖZGENÇLİK İÇİN ALTYAPI ÖNEMLİ.


Küçükçekmece ilçesinin güzde kulüplerinden olan Gültepe Özgençlik spor Kulüp yöneticileri minik futbolcuları madalya vererek onları sevindirdi.

Başkan Yardımcısı Ali şan Yılmaz Futbol Okulları çalışmasını yönetici arkadaşları ile takip eden Yılmaz , "Alt yapı bizim geleceğimiz. Onlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Gültepe Özgençlik spor kulüp Başkan Yardımcısı Ali şan Yılmaz kulüp olarak alt yapıda önemli işler yaptıklarını belirtti. Bundan sonraki süreçte de alt yapıya destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Yılmaz , "Alt yapıda özellikle yaşanan sıkıntıları yönetim olarak yakından takip ediyoruz. Bunları çözmek içinde elimizden geleni yapıyoruz. Buradan yetişecek gençlerimiz A takımda yollarına devam edecekler" dedi. 

Ali şan Yılmaz, Kulüp olarak yılın 12 ayı futbol okulu çalışmamız sürmekte diğer kulüpler gibi ücret almıyoruz şuanda 80 öğrencimiz var futbol okulunda hafta sonları deneyim ve tecrübeli hocalarımız nezaretinde yapmakta.

 Bugünde eğitim gören çocuklarımızı sevindirmek ve yönetici arkadaşlarımızla Bayrampaşa’da düzenlenen Arda Turan Futbol Turnuvasında 3.olan Futbol okulundaki çocuklarımızı sevindirmek amacı ile kendilerine Madalya verdik.
Futbol Okulumuza ve Lisanslı futbol oynayan çocuklarımızın Velilerine seslenmek istiyorum lütfen onlardan ricam lütfen haftada 1 gün 2 saatini çocuklarına ayırsınlar onların nereye gittiklerini ne yaptıklarını nasıl bir ortamda olduklarını ya da müsabakalara gelerek onlara destek versinler bu çocukların ilgi ve aklaya büyük ihtiyaçları var bu çocuklar bizim geleceğimizdir.
Gültepe Özgençlik kulübü olarak daha iyi seviyelerde olması için gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bizler, gençlerimize ne kadar değer verirsek, geleceğimiz daha iyi seviyelerde olur. Geleceğimize yatırım yapmak için gençlerimize, kültürde de, sporda her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz." dedi.

HABER.Yılmaz AKTEPE















Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.