Cuma, Ekim 02, 2015

SÜPER AMATÖR 1.GRUP TAHMİNLERİ


Çeliktepe Ümit – Merkezefendi
Gruplar yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Çeliktepe Ümit zorlu bir rakip, Merkezefendi ise sahasında daha tehlikeli bir takım olduğunu hissettirdi. Merkezefendi takımı hakemlerden de çok dertli. Çeliktepe Ümit puan tablosuna bakıp maça çıkmazsa 3 puanı alır.

Pazariçi Köprülü – Güngörenspor
Ligin henüz başı, transferde bitmedi. Ama önemli bir maç. Pazariçi Köprülü biraz dikkatli olsa Çubuklu maçından 3 puanı koparacaktı. Güngören ise sonlara doğru konsantrasyon eksikliği yaşayıp goller yiyor ekiplerin puanları paylaşacağını düşünüyorum.

Sultanbeyli – Rami
Sultanbeyli takımı geçen senenin flaş, bu senenin hayal kırıklığı konumunda. Evlerinde Rami maçını kazanmak zorundalar. Bunu başaracak güçleri de var. Ortada geçeceğini düşündüğüm oyunda ikinci yarı maçı kopartırlar.

Erok – Gazi Mahallesi
Günün zevkli maçlarından biri olacak. Erok takımı nispeten rakiplerine göre kaliteli isimlerden oluşuyor. Ancak Gazi Mahallesi takımıda artık Süper Amatörün tecrübeli, kalite ekipleri arasında. Gazi rakibine boş alan bırakmaz, çok koşarsa, bu maçtan çok  puan alır diyorum.

Ortaköy – Dolayoba
Ben Ortaköy'e kazanır demekten, Ortaköy'de beni yanıltmaktan bıkmadı. Yine kazanırlar diyorum. Ama çok gol bulmalılar. Başka türlü olmaz


Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...