Cumartesi, Ekim 17, 2015

SÜPER AMATÖR 1.GRUP YORUMLARI


Güngören - Dolayoba
Güngören alt sıralardan kurtulmak istiyorsa bu maçta çıkışa geçmek zorunda, ancak 2 önemli oyuncusunun sakatlığıda kafaları karıştırıyor. Beraberlik ihtimalinin ağır bastığı mücadelede, Güngören ibreyi kendinden yana döndürmek için elinden geleni yapacaktır.

Merkezefendi - Çubuklu
Merkezefendi takımı genç dinamik bir ekip, defansın bel kemiği kaptan Onur ise kasığından sakat. Onun yokluğunda sıkıntıya düşebilirler. Yine de galibiyete yakın taraflar.

Gazi Mahallesi - P.İçi Köprülü 
Ev sahibi ekip rakibine göre daha tecrübeli bir ekip. Konuk takım ise alt sıralardan kurtulmak istiyorsa rakip tanımaksızın deplasmanlardan da pıan çıkarmak zorunda. Zevkli mücadele olacaktır. Gazi kazanacaktır.

Rami - Çeliktepe Ümit 
Çeliktepe Ümit bu grubun bana göre sürpriz takımı. Normal bir 90 dakika olarak bakıp, maça ayrı bir önem katmadıklarında performansları daha iyi oluyor. Rami ise bana göre gün geçtikçe vites arttıracak izlenimi verdi. İzleyenleri zevkli ve gollü bir mücadele bekleyecektir diye düşünüyorum. Puanların paylaşılması da muhtemel.

Sultanbeyli - Davutpaşa
Ev sahibi ekip geçen seneki görüntüsünden uzak. Puan olarakta çok alttalar. Davutpaşa hedefi olan bir ekip. Profesyonel lige kadar planları var. Ancak biraz daha performanslarını arttırmak, oyunlarını 90 dakikaya yaymak zorundalar. Zorlanacaklardır.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Sultanbeyli spor bu grupta ancak dibe oynar

Adsız dedi ki...

sultanbeyli düşsün sende kına yakarsın.

Adsız dedi ki...

ŞAMPİYON RAMİ AYIK TAKILIN YANİ.

Adsız dedi ki...

Çubuklu dibini çıkardı merkezefendinin 7 tane 100 de 100 kaçırdılar. Sallamasyon yorum yapmayın merkezefendi düşer

Adsız dedi ki...

Haticeye değil neticeye bakacaksin 3 puanı Çubuklu almadı . Ayrıca öyle penaltı da hiç bir yerde verilmez. Kim düşer kim çıkar lig sonunda görürüz .

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...