Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ekim 02, 2015

SÜPER AMATÖR 3.GRUP TAHMİNLERİ


Esenyurt İncirtepe – Vardar
Ev sahibi ekip dinamik bir ekip, Vardar ise ligin tecrübelilerinden, birbirine denk kuvvetlerin mücadelesinde beraberlik önde gelirken. İncirtepe başarılı Vardar savunmasını aşmanın yolunu bulursa, Kalesini daha kolay gole kapatıp 3 puana ulaşır.

Yeşilova Esnaf  – Yücespor
Yücespor grubun neredeyse flaş ekibi oldu. Mütevazı kadrosu ile mükemmel iş çıkarıyorlar. Esnaf kendini toparladı, ancak Yücespor bir silah daha kazandı. Üniversiteler arası turnuvada fırtına gibi esen siyahi oyuncusu muhtemelen maça yetişecek. Zor maç Yüce bir tık önde.

Bağcılarspor – Öz Alibeyköy
Ligin favorilerinden olan ev sahibi, evinde oynayacağı maçta mutlak favori. Yalnız, henüz gol yemediler, Öz Alibeyköy öne geçme fırsatını yakalayabilecek ayarda bir takım. Öne geçebilirlerse Bağcıları panikletip puanı kapabilirler.

Ayazağaspor – Altıntepsi
Altıntepsi, sezona fırtına gibi girecek görüntüsü verirken, bir türlü çıkışa geçemediler. Ayazağa ise geçen hafta galibiyet alamadı ama, yakaladıklarını atabilseler maçı koparacaklardı. Sakin kalırlarsa Altıntepsi'yi geçeceklerine inanıyorum. Mağlup olmaları ise imkansız gibi

Kurtköy – Bostancı
İki takımın ortak noktası Yücespor ile yaptığı karşılaşmalarda son dakikada yedikleri gollerle puan vermeleri. Kurtköy takımı daha diri bir takım görüntüsü veriyor. Ev sahibi olmanın avantajı ile de 3 puanı alacaklarını düşünüyorum.

Ataşehir Çamolukspor – Nurtepe
Ev sahibinin kalitesi tartışılmaz. Nurtepe takımı da alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini verecek gibi görünüyor. Ev sahibi galip gelecektir.

3 yorum:

  1. Altintepsi bu sefer kazanır geçen hafta kacirdiklari akilalmaz goller vardı. Gol pozisyonu üretmekte sıkıntı çekmeyen bir takım bence bu hafta gol kaçırma yarişina son verir ve kazanir

    YanıtlaSil
  2. semtlerin efendisi2.10.2015 19:01

    4 de 0 yapsanizda,doğru düzgün top oynamasinizda bu maçı alcaz başka yolu yok.ayazagaspor u bu duruma getirenler utansın lar.biz herzamanki gibi dimdik yaninizdayiz ,ayaktayiz yikilmadik. sizden tek isteğimiz var oda kendinize ve o formaya yakışır şekilde oynayın mücadele edin yenilin yenin ama mücadele nizi verin.her maçta soledigimiz bir beste var,basın one egilmesin aldırma Ayazağam aldırma, dışarıda deli taraftar bi gün ağlar bir gün Coşar, sen en büyük degilmisin aldırma Ayazağam aldırma...siz değil ,ayazagaspor u bu duruma getirenler utansın?hepinize yürekten başarılar.

    YanıtlaSil
  3. Texas tepeli2.10.2015 22:12

    ayazagaspor yenicek, neden mi?başka şansı yok,aksini kimse dusunmesin.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.