Cumartesi, Ekim 17, 2015

SÜPER AMATÖR 3.GRUP YORUMLARI


Vardar - Özalibeyköy
Ev sahibi Vardar, defans anlamında iyi işler çıkarabiliyor. Konuk ekipte iyi işleri ileri uçta iyi yapabilen bir ekip. Bu tür maçlarda her zaman defansif özellikleri yüksek olan bana göre daha şanslıdır. Bugünde öyle diyorum.

Altıntepsi - Bağlarbaşı
Altıntepsi Makel, sezona umduğu gibi giremedi. Toparlanmak için evinde de kazanmazsa bu sefer hiç düşünmedikleri tehlikelerle karşı karşıya kalırlar. Nihayetinde düşme potası ile aralarındaki puan farkı sadece 2.

Yücespor - Bağcılar
Yüce genç dinamik, Bağcılar kaliteli takım. Zevkli maç olacaktır. Yücespor oyunu oynamak isteyen, çirkinleştirmeyen, futbolun gereklerini yapan bir takım. Oyunun başında istedikleri gibi dengeyi kurabilirlerse Bağcılarspora sürpriz yapma ihtimali en yüksek takımlardan birisi bana göre. Aksi taktirde işler ters giderse Bağcılar farka koşacak kadat kaliteli.

Bostancı - E.İncirtepe
İki takıma bana göre bir puan yarar. Özellikle deplasman takımına. Dikkatli olup iki tarafında hata yapmadan kapatmak isteyeceği bir mücadele izlenecektir.

Nurtepe - Ayazağa
Birbirinden pek farkı olmayan iki ekip. Ayazağa takımı aslında arka tarafta problem yaşamasa kalite anlamında kötü takım değil. Yücespordan belki fark yediler ama, oyunun hakkı bu değildi. Transfer bitiyor, puanda gelmezse artık işleri çok zor. Nurtepe 3 puana yakın taraf olsa da Ayazağa kazanmaz zo run da.

Ataşehir Çamoluk - Yeşilova Esnaf
Ev sahibinin kalitesi tartışılmaz. Konuk ekip ise, ilk maçtan sonra toparlandı göze hoş gelen oyunları var. Ev sahibi gollü geçeceğine inandığım mücadeleyi kazanacaktır.

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...