Cuma, Ekim 02, 2015

SÜPER AMATÖR 5.GRUP TAHMİNLERİ


Yeşilpınar – Soğuksu
Soğuksu takımı geçen hafta galip geldi. Hem de iyi bir takımı yendi. Bir önceki hafta ise yakaladıklarını atabilse güle oynaya sahadan galibiyetle ayrılacaktı. Yeşilpınar ise beraberliklerin takımı oldu. Hırslı oyunu bırakmayan başarılı bir ekipler benim için. Beraberlik ihtimali daha ağır basıyor gibi. Dengeyi bozmaya yakın taraf Soğuksu.

Gülsuyuspor – Silivri Alibey
İstim üzerinde bir maç. Bana göre denk kuvvetlerin müsabakasında ev sahibi ekip her zaman bir adım önde, Gülsuyu takımı hem bir adım önde hem de Silivri Alibey neredeyse şehirler arası mesafe katedecek. Gülsuyu kazanır diyorum.

Damlaspor – Karabekirspor
Karabekir iyi, Damla genç ve dirençli. Gümüşhane'ye yenilirken aldıkları 2-1 lik mağlubiyet, skor anlamında önemli değil. Maçı farklı da kaybedebilirlerdi, yetenekli ayakları ile kazanabilirlerdi de. Karabekir sakin olduğu taktirde maç içinde artan performans ile galibiyete uzanacaktır.

Kadırga – Acıbadem
Kadırga tecrübeli takım. Acıbadem ise onların bir tık altında bir izlenim verdi. Aslında puan cetvelinde bu kadar aşağıda kalacaklarını düşünmüyordum. Bana göre şanssızlıkları Bay geçtikten sonra Avcılar Belediye ile karşılaşmaları oldu. Beraberlik kokan maçta Kadırga zorlanacaktır, ama kazanacaktır.

Hasköy – Kuştepe
Ev sahibi ekip performans düşüklüğü yaşarken, konuk ekip Kuştepe performansını arttırıp ritmini buluyor. Baştan işi sıkı tutarak galibiyeti alırlar.

Pendikgücü – Avcılar Belediye
Avcılar Belediye lige verilen arada yaptığı hazırlık maçında İstanbul Konya karşısında 3-1 galip geldi. Ancak belki de hazırlık maçı olmasından dolayı oluşan konsantrasyon eksiğinden olsa gerek, yedikleri golde ve topu ileri taşırken geç kaldılar. Pendikgücü ise ligin yeni ekiplerinden. Beraberlik olasılığı yüksek mücadelede, Avcılar Belediye usta ayakları ile dengeyi bozacak taraf görünüyor.

3 yorum:

Adsiz dedi ki...

Tahmin ve yorumlarini dzugub yap

Adsiz dedi ki...

Kim yapiyorsa tahmin yorum yapmasin yerel futbol sitesini yormayin

avcılarlı dedi ki...

bize göre tahmin tutmuş :) tutmuşta hacı adamlara düzgün yorum yap demek istemişsin ama düzgün yazmayı becerememişsin DZUGUB ne la :)

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.