Cumartesi, Ekim 17, 2015

SÜPER AMATÖR 5.GRUP YORUMLARI


Soğuksu - Karabekir
Soğuksu takımı iyi top yapan yetenekli ekip. Sahasında kazanmaya yakın olan taraflar. 

Kuştepe - B.Gümüşhane
Gümüşhane lige şampiyonluk parolası ile girdi. Son takviyelerini yapıp transferide kapattılar. Maçta favori olan takımlar belki ama Kuştepe takımı kolay lokma bir ekip değil. İsimleri bile bana göre 1 puan olan bir ekip. Konuk takım zorlanacaktır.

S.Alibey - Damlaspor
Damlaspor izlediğim maçlarda hep iyi oynadı ancak bunu hep saman alevi gibi yaptı. Tecrübe eksikleri var puan almaları zor. Ancak sürekli takip edilmesi gereken bir ekip.

Acıbadem - Yeşilpınar
Defansı iyi yapan iki ekip. Gol yollarında da o kadar etkili olamıyorlar. Ev sahibi olma avantajını kullanırsa Acıbadem 3 puanı alır. Aksi taktirde beraberliğin bozulması zor bir maç.

Avcılar Belediye - Hasköy
Avcılar Belediye işi evindeki maçlarda bitirecek görüntüsü veriyor. Rakiplerini ciddiye almamak gibi bir hata yapmazlarsa, sıkışan oyunu lehine çeviren taraf onlar olur.

Pendikgücü - Gülsuyu
Sıralama olarak puanlar birbirine yakın. Her takım içerde kazanmak zorunda. Pendikgücü ligde kalıcı olacağım diyorsa buradan 3 puanı cebine koymak zorunda. Beraberlik daha ağır ihtimal gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...