Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ekim 02, 2015

SÜPER AMATÖR 7.GRUP TAHMİNLERİ

                 
         
Zeytinburnu – Okspor
Zeytinburnu takımı henüz galibiyetle tanışamadı. Okspor galibiyet aldı ancak iyi görüntü vermiyorlar. Zeytinburnu takımının kazanma zamanının geldiğini düşünüyorum. Kaledeki sorunlarını da çözdüler. Bir adım öndeler.

Esentepe Adıyaman – Selimpaşa
Esentepe Adıyaman takımı kaliteli ekip. Grupta iddialılar. Selimpaşa takımı da iyi takım kurdu. Ev sahibinin en büyük avantajlarından birisi de büyük Zara Ekinli sahası. Selimpaşa takımını bu yönde çok etkileyeceklerini düşünmüyorum. Onlarda kuvvetli takım. Beraberliğin ağır bastığı maçta, Selimpaşa takımı kanatları iyi kullanıp kendine avantaj sağlayabilir.

A. Parseller – Kartal Bulvar
Öncelikle gollü geçmesini beklediğim bir müsabaka. İki ekibinde gol yollarında etkili olduğunda neler yapabileceği belli. Parseller'in Dudullu'dan en az bir puan çıkaracağını düşünüyordum, az daha da başaracaklardı. Rakip çok daha dişli Kartal Bulvar. Konuk ekip enerjisini 90 dakikaya yaydığında sahadan 3 puanla ayrılmaya yakın taraf

Mecidiyeköy – Dudullu
Eski günlerinden uzak iki takımın mücadelesi olacak. Dudullu bir adım olduğu maçta puan cetvelinde rakibin altında olmasına takılı kalmazsa, 3 puanla evine döner.

İstinyespor – Güneşli
Ev sahibi ekip evinde iyi sonuçlar alabilen bir ekip, zor bir deplasman. Güneşli takımı çabuk bir ekip. İstinyesporun  karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyorum.

Çekmeköyspor – Günyamaç
İstatistiklere bakıldığında oynanmadan 3 puan yazılacak bir maç gibi görünüyor. Futbolda oynanmadan kazanılan bir oyun değil. Çekmeköy işi sıkı tutup, 3 puanı alacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.