Cumartesi, Ekim 10, 2015

TAŞ GİBİ TAŞTEPE 6-0



İstanbul U 15 Gençler ligi 14.Grup 5.Haftasında lider Halkalı Taştepespor kendi sahasında ağırladığı Fatih Yayla sporu 6-0 farklı skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
U 15 Gençler liginde Halkalı Taştepespor Yeşilova Kemal Aktaş sahasında Fatih Yaylasporu ağırladı.

Bordo Mavili takım sahaya mutlak galibiyet için çıktı müsabaka öncesi her iki takım teknik heyet bir birlerinin lisanlarını kontur ol ettikten sonra sahaya çıktılar.

Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Halkalı Taştepespor rakip kalede daha ilk dakikalarında gol aramaya başladı.

9.Dakikada Borda mavili takımda Murat kaleye çok sert şut çekti Kaleciden dönen topu çok iyi takip eden Uğur topu ağlara yolladı ve H.Taştepesporu 1-0 öne geçiren gollü attı.
13.Dakikada sol taraftan Taştepesporlu Ömer’in çok sert şutu top Fatih Yayla spor üst direğinden döndü.

17.Dakikada Bordo Mavili takımda bu sefer Ensar’ın şutu direkten döndü ve ev sahibi atına iki tane ark arakaya mutlak golden dolu.
32.Dakikada H.Taştepesporda günün başarılı isimi olan Ensar takımının ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkardı skor 2-0 olurken ilk yarında skorunu belirledi.
44.Dakikada misafir takım Fatih Yaylaspor savunması ceza sahası içinde topa elle müdahale edince karşılaşmanın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi topun başına geçen takım kaptanı Murat topu ağlara yollayarak skoru 3-0 yapan gollü attı.
49.Dakikada Halkalı Taştepesporda Tayyar ceza sahası dışından kaleyi karşıdan gördü sert şutu top dördüncü kez Fatih Yaylaspor ağlarına gitti ve skor 4-0 oldu.

51.Dakikada Bordo Mavili takımda Yusuf sol taraftan ortalan topu ceza sahası içinde çok iyi takip etti ve topu ağlara yolladı skor 5-0 oldu.
62.Dakikada Halkalı Taştepesporda Uğur ceza sahası dışında topa çok sert vurdu ve top ağlara gitti skor 6-0 olurken bu gol karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollü oldu

                               
 Halkalı Taştepespor aldığı bu galibiyetle namaglup olarak liderliğini sürdürdü ve oynadığı 6 maçta 6 galibiyet aldı 39 gol rakip ağlara atarken kalesinde 3 gol gördü ve 18 puana topladı ve takipçisi İstanbul Sinopspor ile iki puan farkı koruyarak liderliğini sürdürdü.
                             
Halkalı Taştepespor kulüp Başkanı İsmail Meriçli karşılaşma sonrası yaptığı açıklamasında
Rakipleri küçümsemediklerini ve her maçta ciddiyeti elden bırakmayacaklarını belirti
Tecrübeli başkan her maçta kazanmaktan başak bir şey düşünmediklerini söyleyen
Meriçli “ Sezona başlarken çok iyi bir takım kurduk hem U 17 hem de U 15 takımlarımızda lige çok iyi başladık.
 Bu bizim açımızdan avantaj sağlar. Grubumuzdaki rakipleri küçümsemiyoruz. Ligde büyük ve küçük takım diye bir şey yok. Sahada iyi oynayan kazanır. Oynayacağımız her maçta ciddiyeti elden bırakmayacağız. Lig sonunda şampiyon olup Küçükçekmece ilçemizi Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmeyi arzuluyoruz dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE
























Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...