Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ekim 19, 2015

TÜFAD YENİDEN 'İSMAİL DİLBER' DEDİ




Ankara'da yapılan TÜFAD Genel Merkez 23.Olağan Genel Kurulu başkanlık seçimlerinde zafer mevcut başkan İsmail Dilber'in oldu.

Dilber, İstanbul delegelerinin bulunduğu sandık hariç diğer tüm sandıklarda rakibi TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu'nu farklı bir şekilde geçerek görevine devam etti.

Sonuçlar şöyle:
  • 1 nolu sandık : 66 - 1
  • 2 nolu sandık : 88 - 3
  • 3 nolu sandık : 78 - 2
  • 4 nolu sandık : 70 - 2
  • 5 nolu sandık : 61 - 4 ( 1 oy geçersiz )
  • 6 nolu sandık : 72 - 1
  • 7 nolu sandık : 76 - 3
  • 8 nolu sandık : 67 - 0
  • 9 nolu sandık : 60 - 2
  • 10 nolu sandık:62 - 3 ( 1 oy geçersiz )
  • 11 nolu sandık:1 - 108 ( İstanbul delegelerinin oy kullandığı sandık)
Bu sonuçlar ile İsmail Diber tekrar TÜFAD Genel Merkez Başkanı seçildi. Dilber'e
ilk tebrik TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu'ndan geldi.



Seçimi kazanan İsmail Dilber katılım sağlayan herkese teşekkür etti.










Not: Bu haberin oluşumunda bizlere desteğini eksik etmeyen hocalarımıza ve özellikle Ergün Bostan hocamıza çok çok teşekkür ederiz.

6 yorum:

  1. murat yılmaz20.10.2015 00:25

    adam 1997 den beri başkanmış babasının çiftliği sanki antrenörlere katkısı ne sıfır yazık Türk futbolunun böyle kangrenlerden kurtulması lazım ama nerede?

    YanıtlaSil
  2. diğer aday kazansa ne olacaktı. istanbulun 130 küsür delegesi vardı yanlış hatırlamıosam. gelmeyenler neden gelmedi. diğer sandıklardan 5 oy yok 0 1 2 3 4 var. istanbulun kendi sandığından 1 oy ankaraya var. İstanbul seçimleri ile ankara secimleri bir olmaz. istanbul tufadın antrenorlerine katkısı ne. diğer illerden istanbul kendisini büyük gördükçe secimlerde boyle rezil olacaktır. Girip kaybetmek var girip hezimete uğramak var. ankaraya diğer illere dil uzatacağınıza. o içinizdeki ankaraya oy veren irlandalıyı bulun

    YanıtlaSil
  3. İÇİMİZDE BİR İRLANDALI YOKTU İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR VAR.GENEL KURULA İKİ ADAY GİRİYOR İSTANBUL ESKİ TÜFAD BAŞKANI İSMAİL DİLBER E BAŞARI MESAJI GÖNDERİYOR.RIZA BAŞKANI UNUTTUMU YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR.BU YAZIYI YAZAN ARKADAŞ KEŞKE SENDE GELSEYDİN DE BAZI ŞEYLERİ GÖZÜNLE GÖRSEYDİN.56 ŞUBE YAPILAN EL ALTI ÖDENEKLERİ KARŞILIGINDA NE HALE GELDİKLERİNİ GÖRSEYDİN.

    YanıtlaSil
  4. diğer sandıklardaki 650 oydan ancak 15 tane falan alabilmişsiniz. secim araştırması yapılmadan secime gidilmişse, bu cok buyuk bi hatadır. Araştırma yapılıp girildiyse hezimet olacağını bile bile secime girilmiş demektir ki bu apayrı bir şeydir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz denilen bir durum olmuş.

    YanıtlaSil
  5. içinizdeki irlandalı derken diğer tarafa çıkan 1 oyu kastettim. sonucta bir taraf delegesini seçerken, kendine oy vercekleri diğer tarafta aynı şekilde kendine verecekleri delege gosterdi. ama 700 e 100 buyuk hezimet. Şimdi ne olur seçimi kaybeden taraf olsun aday olduk karşılarına cıktık vs nidaları atar orda burda boy gosterir vs vs. Türkiye de kaybeden liderler de zaten böyle yapmıyormu. İstanbuldaki uyanık delegeler olayı çakar çakmayanlar aynen devam eder. Hep bir umut, hep bir acaba bize bişiler cıkarmı durumu.

    YanıtlaSil
  6. 98 senesinde antrenör diploması aldım. Tufad dan hiçbir destek görmedim antrenörlük adına. Aidat istemeye gelince vsrlar.
    Ama düzen böyle is yapacak adamlar hicbirzaman göreve gelemez.
    Adı dernek.kendilerine çalışıyorsun kendi adıma derneğe üye olduğum ve aidat ödediği için hakkımı helal etmiyorum.
    Keşke insanlara biraz destek verseydiniz.turk antrenörleri herseyin en iyisini hakediyor.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.