Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ekim 19, 2015

TUNASPOR ÇOŞTU


Bölgesel Amatör lig 12. Grup maçında Tunaspor ile Kocaeli takımları Bayrampaşa Belediye stadında karşı karşıya geldiler. Müsabakayı ev sahibi Tunaspor 90+5 Bilal arık’ ın ayağından kazandığı gol ile 1-0 kazandı. 

Müsabakayı Ankara bölgesi hakemlerinden Bölgesel hakem Demokrat Özgür Güneş yönetti. Yardımcılığını ise Bölgesel yardımcı hakemler Cengizhan Öztürk ve Mikail Can yaptı. Dördüncü hakem ise Bölgesel hakem Vedat Hoşman idi. Zorluk derecesi yüksek olan bu müsabakayı hata yapmadan başarılı bir şekilde yönettiler. Müsabakanın gözlemcisi Nihat Karaca, Federasyon Temsilcisi ise Şerif Ünlütepeve  Saha komiseri Mustafa Ateş idi.

Kaçan penaltı, Direkten dönen toplar,ile nefes kesen bir maç oldu.Her iki takımın seyircisi bu maça yoğun ilgi gösterdi. Emniyet güçleri üst düzeyde tedbirler aldı. Müsabakanın Temsilcisi Şerif Ünlütepe, Saha komiseri Mustafa Ateş ve dördüncü hakem Vedat Hoşman müsabaka öncesi kontrolleri birlikte yaptılar.  

Kocaeli müsabakaya çok hızlı başladı. 2.dakikada Burçağ’ın şutu direkten döndü. 23. dakikada köşe vuruşundan gelen topa Sinan vurdu. Tunaspor kalecisi Hakan kale çizgisi üzerinden topu çıkararak mutlak golü önledi. 33. dakikada Burçağ ceza alanı içinde soldan vurduğu şutu kaleci Hakan mükemmel bir şekilde kornere çıkardı. 45+1 dakikada Tunaspor atağında soldan yapılan  ortayı kaleci ve defansın  çıkardığı top  Tunaspordan Selçuk’ un önünde kaldı. Selçuk’ un  vurduğu şutu Kocaeli kalecisi Kılıçarslan çıkardı. Bu pozisyonun peşinden gelişen Kocaeli atağında Sinan ve Hamza ceza alanı içndeki pozisyonu cömertçe harcayarak takımını mutlak bir golden etti. İlk yarı golsüz berabere bitti.

İkinci Yarı ve Kaçan Penaltı
İkinci yarıya Kocaeli penaltı kazanarak başladı. 51. dakikada Burçağ soldan ceza alanına girdiğinde yerde kaldı. Müsabakanın hakemi  Demokrat Özgür Güneş tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Burçağ geçti. Kötü bir şekilde vurarak topu yandan auta attı. 59. dakikada  Kocaelispordan Burak soldan aldığı top ile aut çizgisi üzerinde ceza alanına girdi ve yaptığı vuruş kaleci Hakanda kaldı.  76. dakikada   Kocaelispordan Hamit ve Burak’ ın geliştirdiği atakta top kaleci Hakandan dönen topa Hamit’ in vurduğu top direkten döndü. 89. dakikada Kocaelispordan Kadir ceza alanı sol çaprazından mükemmel vurdu. Kaleci Hakan aynı güzellikte çıkardı.  90+1 oynanırken Tuna atağında top korner köşe gönderi yakınına geldi. Bu topa Koca eli kalecisi Kılıç Arslan çıktı. Tunaspordan Bilal baskı yaparak topa sahip oldu. Kötü vurarak pozisyonu değerlendiremedi.
Herkes müsabakanın  berabere biteceğini beklerken 90+5 de Bilal’in attığı gol ile Tunaspor galibiyeti yakaladı.

STAD: Bayrampaşa Belediye
HAKEMLER:  Demokrat Özgür Güneş, Cengizhan Öztürk, Mikail Can / Vedat Hoşman
SAHA KOMİSERİ: Mustafa Ateş
TUNASPOR: Hakan, Kaan, Oğuzhan, Aykut, Berkay, Ahmet, Selçuk, Sezer, Furkan, Elmas Furkan, Volkan Erkut
YEDEKLER:Seyitcan, Evren, Semih, Bilal, Yunus Emre, Hakan, Burhan

KOCAELİ: Kılıç Arslan, Kadir Gezer, Kadir Öğe, Murat Soner, Mert, Burçağ, Burak, Sinan, Mesut, Muhammet Emin, Hamza
YEDEKLER: Volkan Mert, Sefa, Hamit, Kemal Can, Burak, Oğuzhan, Akif

HABER:YUNUS EMRE


















1 yorum:

  1. Tebrikler Geçtiğimiz Yılın İstanbul Şampiyonu Bayrampaşa Tunaspor Futbol Takımı,sizleri Yürekten kutluyorum.İstanbulumuzu ve Bayrampaşamızı en iyi şekilde temsil etmeye aynen devam.Daha yapacak çok iş var.Sizlere Profesyonellik yakışır.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.