Cumartesi, Ekim 10, 2015

VALİDE TAYFUN'DAN 3'Ü 1 ARADA


1.Amatör 15.Grup ekiplerinden Valide Tayfunspor, transferlerine devam ediyor. Son olarak 3 oyuncu ile anlaşan kulüp transferi de böylece noktalamış oldu.

İlk olarak Mesut Kansızoğlu'na imza attıran ekip, gol yollarında daha etkili bir hale geldi.

Mesut Kansızoğlu kimdir?
1996 doğumlu olup kanat ve forvette görev yapabilen oyuncu futbola Rize Kalecik sporda başladı. Daha sonra Rize Çaykurspora transfer olan oyuncu gösterdiği performansla İstanbul ekiplerinden Bayrampaşaspor forması giydi. 

Ardından Emrah Çoban ile anlaşan ekip, özellikle sağ kanatta etkili olan genç oyuncusunu tekrar kadrosuna katarak, camiayı bilen bir oyuncuyu daha kazandı.

Emrah Çoban kimdir?
1996 doğumlu olup ortasaha ve sağ açık mevkinde görev yapan oyuncu, futbola Valide Tayfunsporda başlayıp gösterdiği performansla Bağlarbaşına transfer olmuştu. Genç oyuncu tekrar yuvaya döndü ve futbola başladığı takım için ter dökecek.

Son olarak ise yine camiayı bilen bir isme daha imza attıran ekip Erdem Akyasan ile anlaşarak transferi noktalamış oldu.

Erdem Akyasan kimdir ?
1986 doğumlu ortasaha oyuncusu futbola 2004 yılında Valide Tayfunspor ile başlayıp 2001 yılında başka Üsküdar ekibi olan Barbarosspora transfer olmuştu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...