Pazar, Ekim 18, 2015

VARDAR FIRSAT TEPTİ

İstanbul Süper Amatör Lig 3.grup mücadelesinde Vardarspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Öz Alibeyköyspor ile 2-2 berabere kaldı. Konuk ekibin son yarım saatini 10 kişi oynadığı karşılaşmada ev sahibi ekip rakiplerinin puan kaybettiği haftada son dakikada kalesinde gördüğü golle bir puana razı oldu.

6.dakikada konuk ekipten Ferit,ceza sahası içinde Bilge'nin müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Halil Üstün tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda Eyüp temsilcisinin kırmızı kart itirazları vardı, ancak mücadelenin hakemi Bilge'ye sarı kartını çıkardı. Topun başına geçen Eyüp topu ağlara gönderdi 0-1.

24.dakikada bu kez ev sahibi ekip penaltı kazandı. Sağ kanattan Yasin'in ceza sahasına ortasında Öz Alibeyköy defans oyuncusunun eline çarpan top sonrasında mücadelenin hakemi Halil Üstün yardımcı hakeminin uyarısı ile penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Garip skora dengeyi getirdi 1-1.

35.dakikada aldığı topla Öz Alibeyköyspor ceza sahasına giren Muhammet'in sert vuruşu ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İkinci yarının 63.dakikasında sarı kartı bulunan Burak, Cemal'e müdahalesi sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi.

82.dakikada ani gelişen ev sahibi ekip atağında Cemre'nin pası ile topla buluşan Muhammet'in aşırtma vuruşu kaleci Ahmet'te kaldı. 89.dakikada sağ taç çizgisinden kullanılan serbest atışta topu ağlara gönderen Sinan konuk ekibe beraberliği getirdi 2-2 . Kalan dakikalarda her iki ekipte skoru değişteremeyınce karşılaşma 2-2'lik skorla sona erdi.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Erdoğan Taşkıran'a teşekkür ederiz. Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN  








1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hakem resmen maçı katletti.Seçmece mi gönderiyorlar bu hakemleri ?Bu kadar kötü bi hakemin SAL maçında ne işi var ?

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...