Cuma, Ekim 02, 2015

YENİBOSNA'DA ÇİFTE BAYRAM


İstanbul Süper Amatör Ligi  8.grup maçında, Beylikdüzü  ile Yenibosna takımları Beylikdüzü stadında karşı karşıya geldikleri müsabakayı misafir takımı Yenibosnasporun 2-0 üstünlüğü ile bitti.  

Müsabakayı  Hakan Karaburunoğlu yönetirken Yardımcılıklarını ise Mikail Kaçuk ve Kayhan Hazıroğlu  yaptı. Müsabakanın gözlemcisi Ender Erol, saha komiseri ise Orhan Uğun dı. 

Müsabakanın ilk tehlikeli atağı Yenibosnadan geldi. 15. dakikada  Ersin ceza alanı içinde kaleci Barbaros ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin üzerinden aşırtarak yaptığı vuruş üstten auta gitti. 28.dakikada Beylikdüzünün soldan kazandığı serbest vuruşu Burhan ceza alanına orta yaptı. İlkan’ ın  kafa ile vurduğu top üstten auta gitti. 30. Dakikada Yenibosna üst üste kazandığı iki kornerden faydalanamadı. 37. dakikada Beylikdüzüden Fatih  Akdoğan ceza alanında kaleci Fatih Çakır ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunu kaleci  Fatih Çakır çıkardı.İlk yarı golsüz berabere bitti.

52. dakikada Yenibosnadan Ersin sol taraftan taç çizgisinden  doğrudan kaleye vurduğu şutu kaleci Barbaros tek yumruk ile çıkardı. 
Kırmızı Kart ve Oyunun Kırılma Anı 66. dakikada Beylikdüzü takımı köşe vuruşu kazanmasıydı. Bu esnada her iki takım oyuncuları arasında ceza alanı içinde itiş kakış oldu. Beylikdüzünden Serkan rakibine bir şeyler söylemesi üzerine hakem Hakan Karaburunoğlu  ortalık sakinleştikten sonra Serkan’ a kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etti. 66. dakikaya kadar dengede giden maçta Beylikdüzünden Serkan’ın kırmızı kart görmesi ile oyunda dengelerde değişti. Yenibosna hem sayısal olarak hem de moral olarak üstünlüğü ele geçirince golünde gelmesi kaçınılmaz oldu.

Goller Geldi
75. dakikada Yenibosnadan Ozan, ceza alanı içinde düzgün bir şekilde vurarak topu ağlarla buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 90+3 oynanırken Samet'in verdiği pası iyi değerlendiren Nezih’ i topu ağlarla buluşturarak müsabakanın sonucunu ilan etti. (0-2)

STAD: Beylikdüzü
HAKEMLER: Hakan Karaburunoğlu, Mikail kaçuk, Kayhan Hazıroğlu
SAHA KOMİSERİ: Orhan Uğun

BEYLİKDÜZÜ:  Barbaros, Fatih, İlkan, Semih, Burhan Kocaoğlu, Murat, Burhan Türk, Gürkan, Serkan, Muhammet, Emre
YEDEKLER:     Nurullah, Hamza, Fuat, Samet, Muhammet, Emre Dinç, Emre Bekir

YENİBOSNA: Fatih, Cemal, Eryaman, Gökhan, Tolgahan, Alper, Ozan, Cenk, Ersin, Samet, Bülent 
YEDEKLER: Ferhat, Sercan, Nezih, Semih, Turhan, Bünyamin 

HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE





Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...