Perşembe, Ekim 08, 2015

YEŞİLOVA ESNAFSPOR'UN ÇIKIŞI SÜRÜYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta Yeşilova Esnaf spor deplasmanda Bostancı sporu 2-1 yenerek çıkışını sürdürdü.
Ligin 6.Haftasında deplasmanda Kadıköy ilçesi temsilcisi Bostancı spor ile Karşılaşan Küçükçekmece temsilcisi Yeşilova Esnaf spor takımları karşı karşıya geldiler.
Kartal Yunus sahasında oynan müsabakayı Yeşilova Esnaf spor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Başkan Vekili Salih Yetik, Çamoluk spor, Kartal Bulvar spor kulüp Başkanları ve eski futbolculardan Hakan Oflu müsabakayı izleyenler arasındaydı.
Müsabakanın 43. Dakikasında misafir takım Yeşilova Esnaf sporlu Oğuzun ortalığı topu çok iyi takip eden Tugay topu ağlara yollayarak yeşil Beyzalı takımın ilk yarıyı 1-0 galip kapadı.
İkinci yarıya da farkı artırma arzusu ile sahaya çıkan Yeşilova Esnaf spor rakip kalede gol aradığı anada 75. Dakikada kalesinde gollü gördü ve skora eşitlik geldi.
Karşılaşma böyle bitmesi beklenirken misafir takım Yeşilova Esnaf spor da Oğuz topu ağlara yollayarak takımının 2-1 öne geçen gollünü attı.
Karşılaşma misafir takım Yeşilova Esnaf sporun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi ve geçen hafta kendi sahsında galip gelmesi sonunda bu haftada deplasmanda galip gelerek çıkışını sürdürdü.
HABER: Yılmaz AKTEPE




Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.