Perşembe, Ekim 22, 2015

YÜCESPOR'UN ÇIKIŞI DEVAM EDİYOR


Süper Amatör 3.Grupta Oynanan Maçta Esenyurt İncirtepe sahasında grubun yenilgisiz liderini devirerek büyük sükse yapan Yücesporu ağırladı. 

Mücadelede ilk gol maça hızı başlayan konuk ekipten geldi. 

10. dakikada Yücespor kazandığı çift vuruşu Onur Tekindemir’le gole çevirerek deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra Esenyut İncirtepe oyuna denge getirirken iki ekipte pozisyonlar yakaladı ancak gole çevirme başarısını sağlayamadılar. Dakikalar 42'yi gösterdiğinde ev sahibi ekip penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen takımın yıldız isimlerinden Kaptan Nazmi'nin vuruşunda, takımın adeta itici gücü olan Kaleci Ümit Aydın gole izin vermeyerek hem devreyi 1-0 önde bitirmekte, hem de rakibin oyuna ortak olmasına kalesinde devleşerek engel oldu.

İkinci yarıda Esenyurt İncirtepe beraberlik golünü ararken ikinci golü kalesinde gören taraf oldu. 55. dakikada kalecinin hatasını affetmeyen Ayhan Uşar'ın talebeleri, Oğuz Alp Tekin ile bulduğı golle skoru 2-0 yaptı. 

Yediği golden sonra Esenyurt İncirtepe mücadeleyi bırakmadı. Kaliteli ayaklara sahip ev sahibi ekip 62. dakikada Sinan’la skoru 2-1 e getirdi. 

Golden sonra Bakırköy ekibi iki net pozisyondan yararlanamazken, İncirtepe ise son dakikalarda rakip kaleyi ablukaya alıp gol için herşeyi yapmasına rağmen Kaleci Ümit Aydın ve defans oyuncularını bir türlü geçemeyince ikinci golü bulamadı ve mücadele konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Bu galibiyetle Yücespor puanını 16 ya çıkarırken Esenyurt İncirtepe 8 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Esenyurt İncirtepe sahasında Nurtepeyi ağırlarken Yücespor, Bağlarbaşı deplasmanına gidecek.

HABER:MELİH ÖZTÜRK




Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.