Cuma, Ekim 09, 2015

YÜCESPOR'DAN İÇ SAHA 'ZAFER'İ


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta Yücespor sahasında ağırladığı Ayazağaspor’u 5-0 yenerek Yeşilova Esnafspor yenilgisi sonrası moral buldu. Ayazağaspor ise kötü gidişatını sürdürdü.

Bakırköy Belediye Stadı’ndaki maçın 10. Dakikasında bir topu direkten dönen Yücespor 38’de Zafer’lebir gol buldu ve devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıyı 46’da Burak’ın penaltı golüyle açan Mavi-Beyazlılar, 62’de Zafer, 68’de Burak ve 80’de yeniden Zafer’le ağları sarstı ve sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Hat-trick yapan Zafer Uysal maça damgasını vurdu.

HABER-FOTOĞRAF: AHMET YAVUZ TANER






3 yorum:

ww dedi ki...

Adı ismi duyulmamis takimdan 5 yiyosun ligden cekilin,gerçekten çok yazık. ne duruma soktular ayazagaspor u.yönetim bu takım senin eserin.istifa etnekde bazen en büyük hizmetlerden birisidir.

ZUHURATBABALI dedi ki...

Adı duyulmamış takım dediğin camia 61 senelik bir camia ve 90lı yıllarda profesyonellik yaşamış Gökmen Özdanak Yasin Özdanak Murat Şenvardar Ali Gültekin Mustafa Sarp Bilal Kısa gibi milli sporcularımızın alt yapısında yetiştirmiş bir takımdır. Muhakkak takımınızın durumuna üzülüyorsunuz sinirleniyorsunuz. Fakat bunları dile getirirken daha usturuplu yazmalısın. Ayrıca takımınız kötü değil sadece kaleciniz çok zayıf kaleci işini çözerseniz bu grupta çok can yakarsınız.

Unknown dedi ki...

Türkiyenin 50 yıldır tanıdığı YÜCESPORU tanımayan birinin yorum yapmasını anlayamadım

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...