Cumartesi, Ekim 24, 2015

ZAFER MADALYASI


Madalya hayatımızın başarı simgesidir. Herkese nasip olur mu olmazmı bilemeyiz ama madalya almak, O madalyayı hak edebilmek için insanların içten, insanı ve özgüveni ile mücadele etmesi şarttır. Sporcular madalya kazanabilmek için önce KENDİSİ olabilmek için çalışıyor. Kendisi olabilmek bir insanın en değerli niteliğidir. Ders gibidir kendisi olabilmek. İnsanın şampiyon olarak herhangi bir yarışma sonucu kürsüye çıkan sporculara baktığınızda başarının mutluluğunu önce o sporcuların sessizliğine gömülen beden dillerinden anlarsınız. Bazen finallerde, bazen maratonda birinci gelen sporcu öncelikle başarısını beden dilinin, diliyle paylaşır sevenleriyle.

Size “ZAFER MADALYASI” hak eden bir spor adamından güzel bir insandan bahsetmek istiyorum. Kendisini uzun yıllardır tanırım. Çizgisini kendisi belirlemiş semtini, kulübünü bir gün olsun yalnız bırakmamış bir genç dostum. Biliyorum sayısız insanımız var 'ZAFER MADALYALI' ama bu madalyayı aldıklarını yalnız kendileri biliyorlar. Alçak gönüllü olmalarının karşılığı görev adamıdır kendileri. İşte böyle bir profil size.

Ayazağa stadına gittiğiniz kulübüyle bütünleşen mütevazı bir genç teknik adam var. ASIM TIRYAKİ. Gençliğinden beri demek ki futbol sevgisi kalbine yerleştiğinden beri kendisini tanırım. Onun yeri futbol sahalarında futbolun yanında insanlara örnek kişiliği ile örnek olması. Asım Tiryaki eğer takımının başında ise herkes huzurludur. Kendisi herkese saygılıdır, herkes de kendisine saygılı. Her teknik adam galibiyet için sahaya çıkar Asım Tiryaki de. Maç sonu bu genç adam rakibi tebrik eder netice ne olursa olsun, sporcularını da.

Son yıllarda AyazağaSpor transfer yapmadan semtin gençleriyle mücadele etmekte. Başta Asım Tiryaki teknik adam olarak görev yapıyor. Mütevazı, güler yüzlü. Ben biliyorum her semtimizde sayısız Asım Tiryaki'ler var. Futbolun dostu, gençliğin abisi, güvenin kendisi. Semtinin gençlerine kucak açan bey efendi sembol kişiler her yerde var. Dostlar sizler ile biz gurur duymaktayız. Hak ettiğiniz saygıyı, sevgiyi sizler semtinizden, halkınızdan görmektesiniz. 

ZAFER MADALYA’NIZI sizler bu sevgiler ışığında almaktasınız. Sizler ekibinizle birliktesiniz hiç yalnız değilsiniz. Şunu unutmayın bizler sizler ile gurur duymaktayız. Futbolumuza  yapmış olduğunuz hizmetleriniz için sonsuz teşekkürler. ZAFER MADALYALARINIZ HAYIRLI OLSUN.

YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.