Salı, Ekim 13, 2015

ZEYTİNBURNU TAKVİYE YAPTI


Geçtiğimiz sezon Yenikent Fırat forması ile ter döken 1991 doğumlu golcü oyuncu, ara verdiği İstanbul macerasına tekrar geri dönüp Selimpaşaspor ile anlaşmıştı. Takımı ile karşılıklı görüşerek yollarını ayıran genç oyuncu, transfer dönemi bitmeden Zeytinburnu ile anlaştı. Gökhan Kızılgül, artık gollerini mavi beyazlılar için atacak.

Transferi ilginç kılan ise, Süper Amatör 8.hafta maçlarına girildiğinde, Selimpaşa bu hafta evinde Zeytinburnusporu ağırlayacak olması.

Futbola Haznedar Çetinkaya ile başlayan ve ardından Bahçelievlerspor'a giden Gökhan Kızılgül, buradaki performansı ile göz doldurarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kağızmanspor ile sözleşme imzaladı.

Daha sonra Ömerli Köyü ve Bahçelievler Olimpik takımında top koşturan deneyimli forvet, tekrar Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Emirdağspor'a transfer oldu. 

2014-2015 sezonuna Ağrı Eras Epaş ile başlayan Gökhan Kızılgül devre arasında ise Yenikent Fırat ile sözleşme imzaladı. 2015-2016 sezonuna ise Selimpaşaspor ile başladı ve artık Zeytinburnuspor forması ile ter dökecek

1991 doğumlu oyuncunun kariyerinde, 6 Bölgesel Amatör Lig maçı bulunmakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yeni Ufuk Mehmet Albayrak'la güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Yeni Ufukspor sahasında İzzetpaşaspor'u 2-1 yenerek sezona üç puanla başladı.