Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ekim 09, 2015

ZİRVENİN YENİ SAHİBİ BAĞCILARSPOR


İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta oynanan karşılaşmada, yenilgisi bulunmayan Bağcılarspor deplasmanda Vardarspor'u 3-1 yenerek, Ataşehir Çamolukspor’un maç yapmadığı bu haftada liderliğe yükseldi.

Karşılaşma hafta içi olmasına karşın sporseverler maça ilgi gösterdi. Maça konuk ekip etkili başladı. 23’te kendisine verilen pası iyi değerlendiren Levent ceza sahasına girmesine yakın etkili şut ile meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 1-0’a getirdi. Bu  ilk yarının skoru oldu. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki ekip tempolu futbol ile oyuna başladı. Meşin yuvarlak bir Vardar bir Bağcılar kalesini gördü. Dakikalar 74’ü gösterdiğinde şans Vardar'dan yanaydı. Sağ taç çizgisinden kullanılan serbest vuruşta kafaya iyi yükselen Mehmet Çağlar skoru 1-1 getirdi. Ancak Fatih temsilcisinin bu sevinci 1 dakika sürdü. 75’te Vardarspor'un yaptığı defans hatasını iyi değerlendiren Ramazan skoru 2-1’e getirdi. Bu skordan sonra oyundan iyice kopan Vardar kalesinde 90+3’te Selim’le üçüncü golü gördü. Maç konuk ekibin 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Stat: Namık Sevik
Hakemler: M. Enes Özel ***  Mevlüt Aygün *** Ertunç Kaplan ***
Vardarspor: Bilge *** Yasin **(Önder *) Fahrettin** Burak ** Mehmet **** Cemre ** Garip**(Berat*) Süleyman **Muhammet ** Efkan ** Erdoğan **(Muammer*)
Teknik Direktör: Cumhur Tunçmay
Bağcılarspor: Sefer **** Özkan *** Atalay *** Ziya *** Cem ****(Murat *) Vedat *** Levent****(Kenan*)Serdar *** Muhammet ***Ramazan **** H. İbrahim ***(Selim****)
Teknik Direktör: Metin Akçiçek
Goller: Mehmet Çağlar (75) / Levent (23), Ramazan (75), Selim (90+3)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Doğan Beker'e ve Karşılaşmanın gözlemcisi olan sayın Gürkan Yayar'a yardımlarından dolayı teşekkür ederim.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.