Salı, Kasım 24, 2015

AKSARAY LODOS GİBİ ESTİ


İstanbul’da lodosun etkili olduğu maçta Namık Sevik Stadı'nda Aksarayspor, Bayrampaşa Teknikspor’u ağırladı. Grupta üst sıralardan kopmak istemeyen iki ekibin mücadelesini 4-1'lik skorla Aksarayspor kazandı.

İlk yarı ev sahibi Aksarayspor’un yoğun atakları olmasına rağmen Sarı-Siyahlılar Teknikspor kalecisi Serdar'ı geçemedi. Orta sahada Abdulkadir Kalafat, Fatih Özan ve kaptan Halim Özan’ın iyi oyunu Aksarayspor’un maçın kontrolünü elinde tutmasını sağladı.  İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.



Goller üst üste geldi
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Aksarayspor Halim Özan’ın etkili oyunuyla gol pozisyonlarına girdi. Orta saha mücadelesinde topu rakipten kapan Abdulkadir Kalafat topu kaptan Halim Özan’a aktardı.  Halim Özan’ın ara pasını değerlendiren Erhan Öztürk 50’de Aksarayspor’un ve kendisinin ilk golünü kaydetmiş oldu.

Golden sonra ataklarına ara vermeden devam eden maçın kontrolünü tamamen eline geçiren Aksarayspor ikinci golü bulmada fazla gecikmedi ve Halim Özan’ın pasıyla buluşan Engin Elmas 55. dakikada ikinci golünü attı.



Erhan şov yaptı
58. dakikada orta saha mücadelesinde topu kapan Fatih Özan topu engin elmas ile buluşturdu. Engin ceza sahası içerisinde topu Halim Özan ile buluşturdu, savunmadan sıyrılan tecrübeli kaptan Erhan Öztürk’e topu verdi. Gelişine iyi ve sert vuran Erhan Öztürk takımının ve kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetmiş oldu.

76. dakikada gelişen Bayrampaşa Teknikspor atağında savunmanın arkasına sarkan Erkan  takımının ilk golünü kaydetti ve skor 3-1'e geldi.



Maçın sonlarına doğru orta sahada topla buluşan Halim Özan ceza sahası altı pasa kadar topu götürdü ve topu Cem Başoğlu ile buluşturdu. Kaleciyi geçen Cem dakika 89’da takımının 4. golünü kaydetmiş oldu.

Teknikspor eksiklerini aradı
Maçı 4-1 kazanan Aksarayspor puanını 9 yaparken, eksik oyuncularını bu maçta çok arayan Teknikspor 7 puanda kaldı.
Teknikspor'da ilk 11 oynayan beş oyuncu bu maçta forma giymedi. Bahçeköy maçında kırmızı kart gören sağ bek Hakan ve sol bek Uğur, sakatlıkları süren orta saha Murat ve Gökhan'la forvet Şahin Aksarayspor'a karşı forma giyemedi. 




Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.