Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Kasım 23, 2015

ZEKİ AKSU: İLK YARIYI HEDEFLEDİĞİMİZ YERDE BİTİRDİK


İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Küçükköyspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek ikinci sıraya yükselen Beykoz 1908'de başkan Zeki Aksu çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Aksu, "Güzel bir maç oldu. Skordan ve sonuçtan çok memnunum. Hedeften kopmamak için kazanmamız gerekiyordu, bunu da başardık. İlk yarıyı hedeflediğimiz yerde bitirdik. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu güzel takıma herkesin destek vermesini istiyorum" dedi.

Küçükköyspor'a teşekkür
Ev sahibi yönetim kurulu ve taraftarların kendilerini çok iyi karşıladığını ifade eden Zeki Aksu, "Küçükköyspor Kulüp Başkanı Muzaffer Şahintürk ve Başkan Yardımcısı Bülent Karakuş beyefendiler mükemmel ev sahipliği yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz. İki güzide kulüp de bu ligde olmayı hak etmiyor. Beykoz'un burada olmasının nedenleri var ancak şu anda bu konuya girmek istemiyorum. Maçta biz daha çok inandık, galip geldik" diye konuştu.

'Galibiyeti Çelikbilek'e hediye ediyoruz'
Galibiyeti, aynı zamanda kulübün onursal başkanı olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e hediye etmek istediklerini ifade eden Aksu, "Kendisinden geçen sezon vermiş olduğu desteği bu sezon da bekliyoruz. Hem Beykoz takımı hem de camiayı inşallah yalnız bırakmaz. Kendisinin rahatsızlığı olduğunu biliyoruz, geçmiş olsun diyoruz. Kendisini üç hafta sonra sahamızda oynayacağımız Küçükçekmecespor maçına davet etmek istiyoruz" dedi.

'Hakemler mükemmeldi'
Küçükköy Ramazan Süt Arena'da her şeyin çok güzel olduğunu dile getiren Zeki Aksu, "Mücadele centilmence geçti. Bu güzel ortamın oluşmasına katkıda bulunan ve müsabakaya gereken önemi veren TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür'e, Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü nezdinde İstanbul Valimize, spor polisine, sahada görev yapan emniyet kuvvetlerimize çok teşekkür ediyoruz. Hakemlerimiz de dört dörtlük maç yönetti, tüm kararları doğruydu. Böyle hakemleri görmek Türk futbol adına çok sevindirici" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.