Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Kasım 08, 2015

ALBAYRAK 9 KİŞİYLE DİRENEMEDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grupta zirve yarışındaki iki ekip Irmakspor ile Albayrakspor, Merkezefendi Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelede 9 kişi kalan konuk ekip güçlü rakibine son 15 dakikada yediği gollerle mağlup oldu ve zirve yarışında büyük yara aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında topa daha fazla sahip olan ev sahibi ekip Irmakspor oldu. Rakibini kendi sahasında karşılayan konuk ekip kontrataklarla pozisyon üretmeye çalıştı.  İlk yarıda Muhammet Altunay'ın yokluğunda sol kanat yerine sağ kanadı çalıştıran ev sahibi ekip Murat Güney ile etkili oldu.

İlk yarının en tahlikeli atağında ev sahibi ekipte Murat Güney'in sert şutu direkten geri dönerken, konuk ekip Batuhan'ın ceza yayı içerisinden sert şutunda gole yaklaştı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Kırmızı kart şaşırttı

İlk yarının sonunda mücadelenin 20.dakikasında sarı kart gören tecrübeli isim Muzaffer Kollik karşılaşmanın hakemi Deniz Hasanoğlu'na yaşanan pozisyon ile ilgili açıklamalarda bulunurken, mücadelenin hakemi triosunu da yanına alarak soyunma odasına yöneldi. Bu sırada Albayrak Teknik Sorumlusu Naki Yıldız oyuncusunu alarak hakemin yanından ayrıldı. Pozisyonu hocasına anlattığı sırada soyunma odası yönünden geri dönen karşılaşmanın hakemi Deniz Hasanoğlu, Muzaffer'e ikinci sarı kartını çıkartarak kırmızı kartla oyun alanı dışında bıraktı. Bu şaşırtıcı karara yoğun tepki gelirken, konuk ekip ikinci yarıya 10 kişiyle başlamak zorunda kaldı.

20.DAKİKADA NE OLDU

Orta saha mücadelesinde mücadelenin hakemi Irmakspor lehine faul kararı verdi ve Muzaffer'i yanına çağırdığı esnada Irmakspor'lu Cüneyt oyunu hızlı bir şekilde başlattı. Sol kanattan Muhammet Yıldız topla buluştu. Pozisyon tamamlandıktan sonra kendisini yanına çağırdığı sırada oyunu başlattıkları için itirazlarda bulunan Muzaffer Kollik sarı kart görmüştü ve devre arasında da bu olayı hakemle konuşmaya gidince ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.

İkinci yarının 53.dakikasında orta sahada Cengiz'i düşüren Suat ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. 58.dakikada kaleci Berk'le karşı karşıya kalan Hasan'ın vuruşu direğin yanından auta çıktı.

9 kişi kalan konuk ekip tüm hatlarıyla defans yaparken 64.dakikada öne geçme fırsatını kaçırdı. Sağ kanattan Nusret'in pasıyla ceza sahasında buluşan Tacettin'in yakın mesafeden vuruşunu kaleci Serkan açıyı kapatarak yüzde yüzlük bir golü önledi.

İkinci yarıda Muhammet Altunay'ın oyuna dahil olmasından sonra sol kanatta etkili olan ev sahibi ekip 67.dakikada Muhammet Çiftçi'nin pasında Muhammet Altunay'ın vuruşunda kaleci Berk'e takıldı. 71.dakikada Muhammet Yıldız'ın sol kanattan ortasında Hasan'ın şutu iç direkten döndü. 73.dakikada kazaılan korner atışında topun başına geçen Serdar Aksoy'un ortasında ön direğe koşu yapan günün başarılı ismi Murat Güney kafa vuruşuyla ev sahibi ekibi öne geçirdi 1-0. 87.dakikada Serdar Aksoy bir kez daha sahneye çıktı. Defansın arkasına attığı harika pasla Burak'ı buluşturdu. Genç oyuncu kaleci Berk'in altından topu ağlarla buluşturdu 2-0. Mücadelenin son dakikalarında konuk ekipte Tacettin'in sert şutu direğin yanından az farkla auta çıktı. Zorlu doksan dakika ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sonarken puanını 25 yapan Irmakspor averajla liderliğini devam ettirdi. 20 puanda kalan konuk ekip aldığı mağlubiyet ve cezalı oyuncularından dolayı büyük yara aldı.

Rakibimize değil hakeme yenildik 

Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan Albayrakspor Teknik Sorumlusu Naki Yıldız ''Oyuncularımı kutluyorum. 9 kişiyle inanılmaz bir mücadele verdiler. Bugün maalesef rakibimiz Irmakspor'a değil hakeme yenildik. Oyuncularımı alınlarından öperim, kutlarım.'' dedi.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Alim Demiryürek'e teşekkür ederiz. Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.