Salı, Kasım 24, 2015

ALBAYRAK'TAN KRİTİK GALİBİYET


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta play-off mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde Albayrakspor deplasmanda Kartal Belediyespor'u 2-1 yenerek çok önemli bir galibiyete imza attı.

Kartal Bulvar Stadı'ndaki maçın 18. dakikasında Ahmet'in orta sahadan kullandığı serbest vuruşta Kartal Belediyespor'un kalecisi elinden topu sektirince Taci de bu fırsatı değerlendirip topu ağalara yolladı: 0-1
35'te defanstan iyi paslaşmalarla çıkan Albayrakspor yaptığı dar alanda paslaşmalarla Maruf'u kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Bu futbolcu da güzel bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi. İlk yarı bu sonuçla bitti.

70'te ev sahibi ekip sağ taraftan geldi, ceza sahası içinde ikili mücadele sonrası penaltı kazandı. Topun başına gelen Futsal Milli Takım oyuncusu Cem penaltıyı gole çevirdi. Kartal Belediyespor bu golle farkı bire indirdi ve karşılaşmanın geride kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmadı.

Bu skorla Albayrakspor üçüncü sıraya yükselirken Kartal Belediyespor beşinci sıraya geriledi. Önümüzdeki hafta Albayrakspor, İstanbul Sinopspor deplasmanına giderken Kartal Belediyespor evinde Alibeyköyspor'u ağırlayacak.

Yerel Futbol Sitesi

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ALBAYRAK u-17 takımıyla 28 kasımda deplasmanda maçımız vardı.ilk maçta 5 kırmızı kart gören oyuncularına tff ye baskı yaparak 1 mac ceza verdirdiler 2.macta ALTINOVA kulubu tffden deneyimli bir hakem ve gözlemci talep etmiştir.maç başladıktan sonra sahanın kenarından oyuncularımızı kocaman taşlar ve agır kufurler edilmek suretiyle taciz olmustur.hakemin yetkililere ikazı oldugu halde olaylar ve tacizler devam etmistir.macın sonlarına dogru altınova skoru 4-1 yaptıktan sonra yine albayraklı oyuncular direk kırmızı kartlar almaya başladı.çok sukur oyuncularımız ufak tefek sakatlıklar dısında buyuk sakatlıklar yasamadı.bu arada macın hakemi ve gözlemcisine tşk. ederim.maç sonrasında oyuncularımız arabaya binmek icin gidecekken albayraklı kişilerce taşlar ve bıçaklarla kovalandı.ve bu konu umarım gözlemci raporunda vardır.centilmenliği elden bırakmayan altınovasporlu gencler ve yöneticileri kutluyorum.albayraklı yönetici ve futbolcularada bundan sonraki futbol hayatlarında rakibe saygıyı tavsiye ediyorum.

Adsız dedi ki...

ALBAYRAK SPOR YÖNETİCİLERİNİ KINIYORUM 15-16 YASINDAKİ COCUKLARA BICAK VE TAŞLARLA SALDIRI YAPILMASINA ZEMİN HAZIRLADILAR.AYNI ZAMANDA TFFİSTANBULADANDA GEREKLİ CEZANIN CIKACAĞINI UMUYORUM.

Adsız dedi ki...

Bir albayrak spor futbolcusu olarak sizi kınıyorum Altınova hocaları söylediğiniz şeylerin hiç biri olmazken bunları nerenizden uydurduğunuzu bilmiyorum ama saygılı olmayı siz öğrenin

Adsız dedi ki...

albayrak u 17 takımının altınovayla yaptığı 2 maçta albayraklı oyuncularının gördüğü kırmızı kart sayısı 7 bu bile herşeyi özetler .albayrak takımı ve yöneticileri 15-16 yaşındaki futbolcuları taşla bıçakla kovalatacağına asıl görevi olan futbolcu yetiştirme işine baksın.umarım albayraklı yöneticiler yaptığım bu olumlu eleştiriyi dikkate alıp fair play ruhuna uygun futbolcular yetiştirirler.umarım.

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...