Çarşamba, Kasım 04, 2015

ALİ DÜŞMEZ VE MEHMET BAYKAN ÇATALCA'YI ZİYARET ETTİ


İASKF, TASKK Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Hem kulüplerin sorunlarını dinlemek, hem de projeler hakkında bilgilendirme yapmak için. Bakırköy, Güngören Bahçelievler, Esenler ve Bağcılar kulüplerinden sonra, Çatalca, Silivri, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Esenyurt, Arnavutköy, Beylikdüzü kulüplerine de ziyarette bulundu.

Çatalca Köyüm Restaurantta gerçekleşen toplantıda, Genel Başkan Ali Düşmez, yapmış olduğu konuşmasında  "bugün gelinen nokta da Amatör Kulüplerimizin kendisini ve Yönetimini desteklemelerinden dolayı teşekkür ettikten sonra Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ederek Cumhuriyetimizin 92. yılını kutladı"

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'da yine tüm kulüplere teşekkür edip Cumhuriyetimizin 92.Yılını kutlarken, yaptıkları ve yapacakları icraatlerden bahsetti. Bugüne kadar Cumhuriyet tarihinde gerçekleşen projelerin tamamından daha fazlasının kendi dönemi içinde gerçekleştiğini belirten Mehmet Baykan. Daha da fazlasını yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bürokrasi işleyişi dahilinde en gerekli yerleri tespit edip, çevre halkının sporla iç içe olmasını sağlamak için tüm mesaimizi harcıyoruz. En kısa zamanda yeni tesislerle de yolumuza devam edeceğiz dedi.

Daha sonra Kulüp Yetkililerine soru sormaları için söz verilirken, Kulüp Yetkilileri saha ve sağlık sorunları hakkında bilgi verip görüşlerini bildirdiler. bu konu için kapsamlı bir bildirim yapılması için Çatalca bölgesinden bir heyet oluşturulup, sorunların Genel Başkan Ali Düşmez'e iletilmesi teklifini de Başkan Ali Düşmez olumlu karşıladı ve en kısa zamanda sorunların geneli ile alakalı dosyayı ve heyeti beklediğini ifade etti.

Katılımı oldukça yüksek olan, yaklaşık 170 kişilik grubun katıldığı organizasyon sonunda Katılımcılar toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Toplantının ardından, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gürlü tarafından tertip edilen toplantıya da iştirak eden Genel Başkan Ali Düşmez İASKF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılımlarından ve yalnız olmadığımızı hissettirdiğinizden dolayı teşekkürlerini iletti.

HABER FOTOĞRAF:MELİH ÖZTÜRK









Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.