Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Kasım 19, 2015

BAL'DA HÜKMEN MAĞLUBİYETLER VAR


Amatör futbolumuzdaki erteleme maçlarında sonradan transfer oynatma hatası bu kez kendisini Bölgesel Amatör Lig'de gösterdi. Üç maçta yapılan hatalar takımları yakacak gibi.

10 Ekim'de oynanması gerekirken Ankara patlamaları nedeniyle  ertelenen 3. hafta maçları bilindiği gibi 18 Kasım'da oynanadı.

2. Grup'ta oynanan ve 2-2 sona eren Adıyaman 1954 SK-Elaziz Belediyespor maçında konuk ekip, 19 Ekim'de lisans çıkardığı Mehmet Kurtuluş'u oynattı. Ev sahibi ekip TFF'ye başvururken maçın 3-0 Adıyaman 1954 SK adına tescil edilmesi bekleniyor.

Ayrıca,
1-1 sona eren İslahiyespor-Suruç Gençlik maçı için İslahiyespor,
2-1 sona eren Elazığ Yolspor-Belen Belediyespor maçı için Belen Belediyespor 
2-0 sona eren Güzelorduspor-Kastamonu Özel İdare KH maçı için de Kastamonu Özel İdare KH aynı nedenle itiraz edecek. 

HABER: MELİH ÖZTÜRK

2 yorum:

  1. Yorum yaziyoruz yayinlamiyosunuz. Madem yayinlamiycaksiniz neden bu lingki koyuyosunuz. Yorumlari kisilereve kurumlarin menfatini koruyarak yaziyosunuz.
    erteleme maclariyla ilgili bircok kulüp madur olmus madem kaldirin bu kurali mac sonuclafi nasil neticelendiyse oyle tescil edin. Lisasn cikariyoruz ama erteleme maci diye oynatamiyoruz, lisasn cikariyoruz para veriyiruz ama oynatamiyoruz. Lisasn cikariyiruz sirf esami listesinde var diye oynamadigi halde sahada kazanilan maci masada kaybediyoruz.bu nasil bir adalet. Yetkilileri vicdanlariyla goreve davet ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Abi ahlak kurallarını zedelicek tarzda birşey varsa yayınlanmamıştır. ki yakınlarda oyle bir yorum yok. Muhtemelen internet bağlantınız vs den kaynaklı yorumunuz neticelenmedi.

    Biz site olarak zaten yorum yazmıyoruz. Var olan kurala bakıp, kurala uymayan varsa onları yazıyoruz. Biz sadece haber veren tarafız. olayı yapan ve karar mercii kulupler ile tff.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.