Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Kasım 05, 2015

BİREYSEL SPOR KULÜPLERİ GENÇTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

Son yıllarda yaptığı çalışmalarla İstanbul ve Türkiye’de örnek alınacak olan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Desteleme Derneğini hafta içi Bireysel Spor kulüp Başkanları Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk’ü ziyaret etti.
Yılmaz Karate İhtisas spor kulübü Yılmaz Taşkın, İlksen spor kulübü Cihan Özbek, Cengâver spor kulübü İsmail Özer, Cankılıç spor kulübü Hacı Osman Keskin, Gençlik spor il Müdürlüğü Kick Bosk antrenörü Gamze Çimen başkan Gençtürk’ü makamında ziyaret ettiler.
 Bireysel Spor kulüp Başkanları ziyaretlerinin amaçları Küçükçekmece de Futbolun dışında diğer bireysel sporların sorunlarını Küçükçekmece ilçesinde bu sporların nasıl yaygınlaştırılması konusunda dayanışma ve birlik beraberlik içinde hareket edilmesi konusunda görüşlerini belirdiler.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk’de ziyaretlerinden çok memnun olduğunu Bireysel sporların Türk sporunda ayrı bir yeri olduğunu bu sporların Küçükçekmece ilçesinde yaygınlaşması ve sevilmesi ilçemizde Avrupa ve Dünya şampiyonlarının çıkması gerektiğini bu konuda elimden geldiğince yardımcı olacağınız dile getirdi.
HABER.Yılmaz AKTEPE 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.