Çarşamba, Kasım 11, 2015

ÇEKMEKÖY'DEN "KURT" KAPANI


Süper Amatör 7. Grupta namağlup liderliğini devam ettiren Çekmeköy, Zeytinburnu Stadında Zeytinburnuspora konuk oldu.

Mücadelenin ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, iki ekipte pozisyon üretmekte zorlandı.
Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya ilk yarıya oranla daha atak başlayan konuk ekip Çekmeköyspor, Onur Kurt ile aradığı golü buldu ve karşılaşmada 1-0 lık skor üstünlüğünü ele geçirdi. Yediği gol ile üstündeki ölü toprağını atan Zeytinburnuspor, Kiraz ile skora denge getirdi.

Kurt Onur Sahnede

Çekmeköyspor, karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken iyice baskısını hissettirdiği anlarda, günün golcüsü Onur Kurt ile 2-1 öne geçti. Hiç olmazsa bir puan almak için Zeytinburnuspor gol ararken Çekmeköyspor'da İsmail Aksu takımını rahatlatan ve 3-1 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelede  başka gol olmayınca karşılaşma konuk ekibin 3-1 lik üstünlüğü ile sona erdi.

Maç Sonunda Arzulanan Görüntüler
Mücadelenin bitmesi ile birlikte Zeytinburnuspor taraftarı Çekmeköyspor ekibini alkışlarken, Gülsuyu takımından hatırladığımız Hızır Uzundağ  için özel tezahüratta bulundular.

Maç sonunda sitemize açıklama yapan Çekmeköyspor Genel Kaptanı Özgür Meriç "İki takımda tertemiz bir futbol oynadı. Hakemlerde oldukça başarılıydı. Rakip takım taraftarlarının maç sonunda mağlupken bile rakibi alkışlamaları ise muazzam bir olay. Bende kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Çekmeköyspor Teknik sorumlusu Aydın Dursun ise "Maçın bitmesi ile bir an sanki tepki olacakmış gibi düşündüm. Ancak Zeytinburnuspor taraftarları bizi alkışlayınca, aldığımız 3 puandan belki daha çok bu tabloya sevindim. Zeytinburnuspor taraftarının bu hareketini unutmayacağız. Bizim sahamıza misafir olduklarında bizde kendilerini en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Furkan Aktemur Nartspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Nartspor tecrübeli sol bek Furkan Aktemur'u renklerine bağladı.