Çarşamba, Kasım 18, 2015

'DERBİYE HAZIRIZ'


Bursa Süper Amatör Lig'de sezona şampiyonluk ve Bölgesel AmatörLig hedefiyle başlayan Kafkasspor'da pazar günü İnegöl Gençlergücü ile yapılacak İnegöl derbisinin heyecanı yaşanıyor.

Kafkasspor Teknik Direktörü Eser Pullu, Süper Amatör Lig'de şampiyonluğu hedefleyen güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, deplasmanda oynadıklarıson Duaçınarı maçı ile alakalı “Oyunun tamamında çok kontrollü oynadık. Maçın başında geriye düşmemize rağmen oyuncularım oyun disiplinini hiçbir şekilde bozmadı. Birlik ve beraberlik anlamında inanılmaz bir mücadele verdiler. Sahada oyuncularımın ortaya koyduğu mücadele gerçekten mükemmel. Nasıl kazanmamız gerektiğini biliyorlar. O şekilde oynadık ve müsabakayı 3 puanla kazandık. Bütün oyuncularımı tebrik  ediyorum. İnşallah bundan sonra çok iyi müsabakalar oynarız, yolumuza devam ederiz” dedi.


Eser Pullu son olarak “Duaçınarı maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü saat 12:00'de Sanayi Sahası'nda Gençlergücü ile oynayacağımız İnegöl derbisine bekliyoruz” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...