Salı, Kasım 17, 2015

'DOLAY'LI YOLDAN BİR GALİBİYET


İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grup'ta Dolayobaspor deplasmanda Ramispor'a 2-1 yenilerek play-off yarışında çok büyük bir darbe aldı.

Rami Stadı'ndaki müsabakayı Bölgesel hakem Abdulkadir Düzgün yönetti. Yardımcılıklarını ise bölgesel yardımcı hakem Ufuk Altunbaş  ve il hakemi Burak Menteşe yaptı. Müsabakanın gözlemcisi Mehmet Ali Taşcı, Saha komiseri İlhan Albayrak idi.    

Yazdan kalma bir havada oynanan maçın ilk yarım saatinde  her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Rami, biri penaltıdan olmak üzere ilk yarıda iki gol bulduğu maçın ilk yarısında daha rahattı. İkinci yarıda Dolayoba farkı bire indirince oyun biraz daha çekişmeli hale geldi.  


Rami'nin golleri ilk yarıda
Müsabakanın 27. dakikasında  Ramisporun gelişen atağında Furkan Özdemir ceza alanında kaleci Berat ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerde kaldı. Müsabakanın hakemi Abdulkadir Düzgün penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Onur, topu kaleci Berat’ın solundan ağlarla buluşturdu. (1-0). 
35. dakikada Ramispor'un sağdan geliştirdiği atakta Ferhat’ ın ceza alanına yaptığı ortaya Onur’ un vuruşu kaleci Beratta kaldı.  
43. dakikada Ramispor'un soldan geliştirdiği atakta Raşit'in ceza alanına yaptığı ortaya Furkan Karol ayağının içi ile vurduğu top ağlarla buluştu. (2-0). İlk yarı bu skorla bitti.

Dolayoba umutlandı
70. dakikada Dolayoba'nın farkı bire indiren golü geldi. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza alanı içinde  bulunan Ali gelişine vurarak topu ağlarla buluşturdu.(2-1).  
75. dakikada Dolayoba'nın bir atağında araya atılan top ile  buluşan Ali kaleci Metin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Metin'den döndü.

Müsabakada başka gol olmayınca Rami kendi evinde 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

STAT: Rami
HAKEMLER:  Abdulkadir Düzgün, Ufuk Altunbaş, Burak Menteşe
SAHA KOMİSERİ: İlhan Albayrak
RAMİSPOR: Metin, Şükrü, Fatih Demir, Serhat, Tolga, Mert, M.Raşit, Furkan Karol, Onur, Ferhat, Furkan Özdemir 
YEDEKLER: Burak Gezici, İlyas, Gökhan, Burak Demirci, Efe, Murat, Fatih Yaşar
DOLAYOBASPOR:  Berat, Yunus Emre, Harun, Orçun, Ercan, Nevzat, Aslan, Ali, Mehmet, Hüseyin, Tolunay
YEDEKLER: Alkan Ali, Ferhat, Serkan, İsa, Mehmet Emir, Abdulkadir, Yasin




HABER-FOTOĞRAF: YUNUS EMRE

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.