Pazar, Kasım 08, 2015

DUDULLU U15 AVANTAJ YAKALADI


İstanbul U15 Ligi 27. Grup’taki liderlik mücadelesinde avantaj  deplasmanda Bağlarbaşısporu'u  1-0 mağlup eden Dudulluspor'a geçti.

Güçlü rakibi karşısında mükemmele yakın bir ilk yarı oynayan yeşil beyazlılar Eren’in golü ile devre arasına 1-0 galibiyet ile gittiler. İkinci yarıda liderlik avantajını kaybetmemek için bastıran güçlü Bağlarbaşı karşısında Dudullu savunması iyi bir mücadele ortaya koydu ve maçın sonunda üç puan Ümraniye ekibine gitti. 

Bu galibiyet ile 23 puana yükselen Dudullu liderliğe yükseldi. Bağlarbaşı ise 22 puan ile ikincilikte kaldı. Dudullu kalan üç haftada oynayacağı Pendikgücü, Balkan Yeşilbağlar ve Kartal Çavuşoğlu maçlarında avantajını korumayı başarırsa şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

STAD : Spor Akademisi
BAĞLARBAŞI : Eren Çiftçi, Kürşat, Furkan, Ulaşcan, Burak, Ferdi, Aykut, Mustafa, Melih, Anıl, Emir (Faik, Ensar, Olcay, Şahin, Eren Kakşi, Ahmet, Berke)
TEKNİK SORUMLU : Murat Pervanoğlu
DUDULLU : Esat, Emirhan Sarıtaş, Emrehan, İbrahim, Abdullah, Tayfun, İsa, Batuhan, Oğuzhan, Eren, Fatih (Kerem, Emirhan Büyükkol, Uğurcan, İsmail, Emirhan Çalışkan, Metin, Ömer)
TEKNİK SORUMLU : Ekrem Taslak

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...