Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Kasım 24, 2015

ESENLER KULÜP ATLETİK İPİ GÖĞÜSLEDİ


İstanbul U15 Ligi'nde bitime iki hafta kala Esenler Kulüp Atletik grubunda şampiyonluğu garantiledi. 

Seyit Ateş Stadı'nda oynanan son müsabakada Bakırköyspor'u uzatma dakikalarında  Sadık Kantarcı'nın muhteşem golüyle 1-0 yenen Sarı-Lacivertliler hakemin bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşadı.

Esenler temsilcisinin başkanı ve aynı zamanda teknik sorumlusu Kenan Kasım Taştan çok mutlu olduklarını belirterek "Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. Tüm oyuncularımızı ve sporcu ailelerimizi kutluyorum. Çok çalıştık ve hak ettiğimiz bir şampiyonluk kazandık. Bu başarımızda emeği geçen tüm teknik kadromuzu da ayrıca kutluyorum. Amatör kulüplerimize büyük destek veren Esenler Belediye Başkanımız sayın M.Tevfik Göksu'ya sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Şampiyonluğumuzu Tevfik Başkanımıza hediye ediyoruz. Hep beraber daha büyük başarılara imza atacağız inşallah" dedi.





17 yorum:

  1. ESENLER YAVUZSELİM SPOR KULÜBÜ OLARAK AYNI GRUP TA MÜCADELE EDEREK 1.1 DEVAM EDEN MAÇTA KÜFÜR EDEN KALECİNİZ BARAN GÜNGÖR VE BİZLERE HAYSİYET SİZLER KELİMESİNİ KULLANAN BASKANINIZ VE ANTRENÖRÜNÜZ kenan Kasım taştan ve maçın hakemini YÜCE ALLAH A HAVALE EDİYORUM. YAZDIĞI UYDURUK YAZI İLE BİZLERE İFTİRA ATARAK HÜKMEN 3.0 MAĞLUP SAYDI. O MAÇTA KIRMIZI KART GÖREN BARAN GÜNGÖR VE KEREM TURAN ÇIKSALIN MAÇINDA OYNADI 4.1 KAZANDILAR. HELÂL OLMAYAN 6 PUAN ŞAMPİYON OLMUŞ OLABİLİRSİNİZ. BİZLER YAVUZSELİM SPOR KULÜBÜ OLARAK HAKKIMIZI BU DÜNYADA ALAMADIK SİZLERİ YÜCE ALLAH A HAVALE EDİYORUZ. AHİRETTE HESAPLAŞMAK ÜMİDİYLE.

    YanıtlaSil
  2. Hakemlere saldırıp küfredip saldıran siz,kulüp atletiğe kufredip saldıran siz, 3-0 hükmen olan siz,hocası 1 ay ceza alan yine siz,iftira atarak temiz insanları lekelemeyezsiniz.TFF yi de suçlayamazsınız.Önce kendinizi bir hesaba çekin........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. t.f.f. saygı duyuyorum ve t.f.f ceza kurulunun kararına uyarak hocamız a verilen 30 günlük hak mahrumiyeti sahaya girmeyerek tamamladı. Esenler kulüp atletik ise baran Güngör ve kerem turanın 2 maçlık cezasına rağmen oynattı .saygıdan bahseden Adsız arkadaş t.f.f istanbul u suçlamıyorum sadece. daha önce isminiz fenergücü iken şampiyon olmustunuz Hasipdinçsoy spor kulübü itiraz etmişti 3 adet yaşı büyük oyuncu oynatığınız için ŞAMPİYONLUĞUNUZU iptal edip. HASİPDİNÇSOY SPOR KULÜBÜNÜ şampiyon ilan etmişti. T.F.F İSTANBUL DAN tekrar bu örneği uygulaması nı bekliyorum. Bu iş isim değiştirme ile olmuyor başkanınız ve düşünceniz aynı.

      Sil
  3. küfür eden baran güngör bizlerden özür diledi.hocamız hakeme bizlere küfür eden oyuncuya niçin kırmızı kart göstermiyorsun dedi.hakem içeri kaçtı herkes o maçtaydı hakemi nasıl ikna ettiniz bilmiyorum ama kaleciniz baran güngör e maç sonunda kırmızı kart yazmış .gerçi sizin için fark etmez kırmızı kartlı oyuncuyu t.f.f nuna saygı göster diyen arkadaş başkanınız t.f.f. nin ceza kurulunun 2 maç ceza verdiği baran güngörü çıksalın maçında oynatarak t.f.f yonuna ne kadar saygılı olduğunu gösterdi.evet hocamıza t.f.f ceza kurulu ceza verdi 30 gün sahaya girmedi.hükmen mağlup saydı t.f.f ceza kuruluna saygı duyduk .kadromuzda bulunan erdem arıç kasımpaşa spor a hakan karasu başakşehirspor a mehmet yılmaz ı istanbul spor a gönderdik.yani derdimiz TÜRK futboluna hizmet .kazandırırken bir tek TÜRK lirası almadan yani cevap veren arkadaşa derdimi anlatıyorum lisans vize ücreti olarak 150 tl almadan ESENLER gençliğini sömürmeden .ESENLER E bilgimizin ZEKATINI vermeye çalışıyoruz. kısacası TİCARETİN EN GÜZELİNİ ALLAH İÇİN YAPIYORUZ .

    YanıtlaSil
  4. Ayrıca inşallah daha çok oyuncu kazandırırsınız,bu zaten kulüplerin gırevi ce var olma nedeni. ESENLER KULÜP ATLETİK son 3 yılda 25 oyuncusunu Fenerbahçe olmak üzere büyük kuluplere verdi.Bunlardan ikisi profesyonel oldu.Merak ederseniz girin tff bilgi bankasından Akademi liginde kaç oyuncusu var bu kulübün görün😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız arkadaşa cevabımdır peki lisans parasını veremeyerek futbol hayatını bitirdiklerinide yayınlayacak kadar yureklimisin. bir örnek vereyim başkanınız yani Adsız yorum yapan arkadaş (tahmin)ediyorum. Kenan Kasım taştan benden 95 doğum lu efe isimli oyuncusu nu galatasaray a gondermemi istemişti bende kesinlikle sen para almadan oyuncu gondermezsin bizim parayla işim olmaz dedim. Kenan Kasım taştan bana bu çocuk yetim kesinlikle para istemiyorum demişti. o zaman galatasaray ı çalıştıran Nedim hocam a durumu anlattım efe seçildi sıra lisans istemeye gelince. Kenan Kasım hocam sen devre dışı sın para almadan vermem diyerek benim ilk hayal kırıklığı yasamama sebep oldu. yani benim insani duygularımla oynadı. NETİCESİNDE NEDİM YİĞİT HOCAM ŞU AN MİLLİ TAKIM LARDA ALTYAPI HOCASI NEZAKET EN BENİ DE YANINA ALARAK O ZAMAN İSMİNİZ FENERGÜCÜ İDİ BİZZAT SİZİN AĞZINDAN DUYDU O DA SİZ FENERGÜCÜ İSENİZ BİZDE GALATASARAY IZ DEDİ YANİ YETİM DEDİĞİNİZ EFE GİBİ FUTBOLCULARIN HAYATLARINI SORUYORUM.BİLDİĞİM KADARI İLE EFE FUTBOLU BIRAKTI.DOĞMA BÜYÜME ESENLER LİYİM FENERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ KURULURKEN HİÇ BİR MENFAAT BEKLEMEDEN YARDIM ETTİM TEK BİR BEKLENTİM FENERBAHÇE FUTBOL OKULUNU TESLİM EDENLERİN FUTBOL OKULUNU DENETLEYEREK ESENLERDE FUTBOL OYNAYACAK ÇOCUKLAR IN ÖNÜNÜN AÇILMASIYDI.ADSIZ ARKADAŞ A SORUYORUM BAŞKANINIZ kenan Kasım taştan SORUN EFE NEREDE VEYA EFELER NEREDE. ESENLER YAVUZSELIM SPOR KULÜBÜ 96 DOĞUMLU SERKAN YAVUZ BU SENE BEŞİKTAŞ A TAKIMA İMZA ATAN EVLADINDAN BİR TEK TÜRK LİRASI TALEP ETMEDEN YETİŞTİRİCİ PARASI ALMADI.ARAMIZDAKİ FARK BU BİZ ALLAH RIZASI İÇİN BİR ÇOCUĞUMUZUN KURTULMASI ESENLER KULÜP ATLETİK PARA İÇİN YAPIYOR OLMASI. T.F.F YE ÇAĞRIMDIR TÜCCAR KULÜPLER LE FAHRİ OLARAK KURULAN KULÜPLERİ AYRI GURUPLARDA OYNATSIN.

      Sil
  5. İstanbuldan 2.lig kulübü Akademi liginde oyuncularından aylık 50 TL aidat alıyor ve sezon başı 250 TL malzeme ücreti alıyor.
    Suçlayalımmı bu kulübümüzü ne yapsın ayakta kalmak istiyor.Yönetimler altyapıya para vermiyor.Onemli olan kaliteli iş yapmak.ESENLER KULÜP ATLETİK de sporcularına forma,ikişer şort,iki şer çorap ve ilave malzemeler veriyorsa ve bir ücret alıyorsa sizi ilgilendirmez.Hatta kimseyi ilgilendirmez.Allahdan zekatdan bahsediyorsunuz ya,eğer gerçekten iman edenlerdenseniz VALLAHİ DE BİLLAHİ DE MÜSLÜMAN DUNYASI KAN AĞLIYORKEN siz böyle çalışan zor şartlarda eğitimin en iyisini vermeye çalışan bir kurumla,kulüple ve şahıslarla uğraşmazsınız.Lutfen gidin ve ALLAH rıza için hizmet edin.Bunuda açıkta açıktan anlatmadan tabii.Ves selam..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ALLAHTAN KORKAN GENÇLERİN HAYALLERİNİ SOMÜRMEZ

      Sil
  6. İşiniz dini duyguları olan insanları istismar edip.Her konulmanıza Allahı ve dinimizin değerlerini katıyorsunuz.
    Peki bu kadar muslumansında neden fitne,fesat,iftira atıyorsun. Kişileri,kurumları orada ekmek yiyen onca insanı zan altında bırakıyorsun. Bu bahsettiğiniz şeyler gıybet,dedikodu olmuyor mu. Bence yaptığın Zekatlar boşa gidiyor. Ahirette iflas edenlerden olmak istemiyorsan bu işlerden vazgeç.Devam edeceksen tek musluman sen değilsin " Allah dilemedikçe kimse kimseye bir iyilik yada bir kötülük yapamaz" hatırlatır.Dilediğinizi yazın,söyleyin,kötüleyin,karalayın. Biz kendimizi biliyoruz.Vesselam..

    YanıtlaSil
  7. Esenler Kulüp Atletik ; kuruluşunun 6.sezonunda 8 lig şampiyonluğu,1 Uluslar arası Vodafone cup Avrupa 3.luğu,bir çok özel turnuva ve Cup da Şampiyonluklar.Bu süreçte lisanslı 40 oyuncu profesyonel altyapılara transfer verildi. Basketbol ve yüzme şubelerin de faaliyetler ve şampiyonluklar.2 sporcumuz profesyonel imza attı. 6 yıl boyunca TFF nin tüm maçlarına çıkıldı.Her yaş gurubun da liglere katılarak Esenler ilçemizi temsil etmekte.Değerli,tecrübeli,genç ,akademisyen bir teknik kadroya sahip.Kaleci antrenörü ile hizmet vermekte. Kulübümüz hiç bir kulübe,şahsa asla karalayıcı ve zan altında bırakan bir açıklama yapmamıştır.
    AHLAKLI ANTRENÖR AHLAKLI SPORCU prensibi ile değerli hocalarımızla yüzlerce sporcuya ve Velimize hizmet vermekteyiz.

    YanıtlaSil
  8. Es. Kulüp Atletik kulup olarak basarisi ve kalitesi ile fazlasiyla kendini ispatliyor zaten bence taş atmak yerine saygı duymaniz lazim bunu yazarkende hic bir sekilde taraf degilim. Futbol çirkeflik
    cekememezlik degil basaridir.

    YanıtlaSil
  9. Adsız arkadaşa cevabımdır. Esenler kulüp atletik (fenergücü )Esenler de kurulma aşamasında t.f.f Esenler belediyesi. Esenler kulüpler birliği v.s noktası nda samimi duygularımla yardımcı oldum. Hasetlik yapma ihtimal im yok kuruluşunda destek oldum.
    İftira atma şansım yok 3 adet yaşı büyük oyuncu oynatığınız t.f.f istanbul tarafından onaylandı .ŞAMPİYON HASİPDİNÇSOY SPOR KULÜBÜ OLARAK tescillendi. 2 ADET kırmızı kartlı baran Güngör ve kerem turanın çıksalınspor maçında oynadığını kendi facebook sayfamda hakemle birlikte çekilmiş resimlerini yayinladım. ahlaklı antrenör ayrıca bunları yapmayandır. Avrupa üçüncülüğü ne gelince evet antalyaya bizleri de davet etmişlerdi.260 tl futbolcu başına biz gitmedik.fenergücü olarak gittiniz futbolcu başına 750 tl alarak parası olmayandan 400 tl alarak buna ben bir şey diyemem çünkü bu özel bir turnuva para kazanmak sizin en doğal hakkınız. ama avrupa turnuvası değil özel bir turnuva.fitne atma konusunda kimliğimi açık yazıyorum yazdıklarımı takip ettiğinizde biliyorum. hatta avukatlık bir olay diye avukat a verdiginizide biliyorum fitne bunun neresinde. ben galatasaray ın istediği para buraya lisans burada diyerek göndermediğiniz EFE Nerede diye sormuştum. Esenler deki Efeler Nerede?

    YanıtlaSil
  10. İçimize ajanmı soktun bilmiyoruz ama yanlış bilgi ve hesap yapmışlar.Allah dan bahsediyorsun ya. Anlatayım size.Bu turnuvalarda sporcularımızla cemaat yapıyoruz.Hatta her namazı bir sporcumuz kıldırıyor.Muezzinide ayrı ayrı her namazın.Aşir suresini okutuyoruz.Ahlaki konularda sohbetler ediyoruz.Ailelerimize söylemeden yapıyoruz bunları reklam yapamadan.Riya olmasın diye.
    Ayrıca kulübümüz yetim ve öksüz çocuklara yardım ediyor. Fakir çocuklar için yardım çalışmamız var.Daha başka şeylerde yapıyoruz. Bunları gizli yapıyoruz.Hatta hocalarımız bile bilmez bunları.Allah rızası için.Ha esenler ha bayrampaşa ha gop ha gungoren çocuğu hepsi bizim evladımız.
    Kardeşim bizim sizinle bir sorunumuz yok.Biz işimizi en doğru yapıp hem hizmet ediyoruz hemde çoluğumuza çocuğumuza ekmek götürüyoruz.Bizim işimiz bu.12 yıldır faaliyetteyiz ve hep buyuduk hep başarılı olduk.Eğer haram lokma olsa,kandırsak bunca yıl ayakta kalınır mı.Sizde eminim iyi şeyler yapamaya çalışıyorsunuz.Gayretlisiniz.Başarılısınız.Herkes kendi çizgisinden çalışmaya devam ediyor. Vesselam

    YanıtlaSil
  11. Bize her yerde Ankarada-Zeytiburnunda-otubusde-arabada-facee de twterda HIRSIZ GÜCÜ diyorsun.
    2013-2014 U13 liginde son maç siz lidersiniz esenler ikinci fenergucu üçüncü durumda.Son maç Yavuzselim-Fenergücü arasında.Çıktık sizi yendik.Esenler şampiyon oldu.Maçda siz penaltı kaçırdınız kaçtane golü atamadınız.Hocanız bile maçdan sonra teşekkür etti.
    Biz onurlu bir mücadele ettik.İyi bir takımdık ce sizi yendik.Şampiyonluğu kaçırdınız diye bize hırsız gücü dediniz 3 yıldırda diyorsunuz.Oyuncularımız onuruyla şerefiyle oynadılar.Herkese diyorsun ki maça Fenergücü yedeklerle çıksaymış,zorlamasaymış,yavuzselimi şampiyon yapsaymışız. Hoca bey 13 yaşındaki çocuklara bunlar oğretilmez,Esenlersporun sporcularının hakkı yenmez.Hani siz esenler gençliğine hizmet ediyorum diyosunuz ya.Esenler sporcularıda esenler ilçesinin çocukları.
    FENER GÜCÜ ONURLU VE ŞEREFLİ BİR MAÇ OYNADI.ALLAH VE PEYGAMBERİMİZİ ŞAHİT TUTUYORUM Kİ BOYLE.BİZ ÇIKTIK VE SİZİ YENDİK.
    Peki bunca yıldır bize sallayan,gıybet eden ,hakaret eden ,hırsızlar diyen siz Ayhan Bey nasıl bu kulübün yoneticilerinden,hocalarından,sporcularından helallik alacan.Allah rızası diyorsun ya.Allahın kuralları burda geçersiz mi.
    AMA BEN SOYLEYEYİM ALLAH SİZİDE BİZİDE BUTUN MUSLUMANLARIDA AFFETSİN. Biz hiç bunlara takılmadık.Sadece kırıldık.Allahda biliyor.

    YanıtlaSil
  12. Adsız arkadaşa cevabımdır. evet Esenler Yavuzselim. fenergücü maçında iddianız yok iken bizi yendiniz. Bu maç öncesi Esenler Yavuzselim spor kulübü olarak sizi esenlerde barındırmak istemeyen Esenler spor için oynadınız normaldir tüm Esenler spor taraftarı hocaları sizleri destekledi. hocaları vahap hoca soyunma odasına girerek motive etti.normal dir. biz sadece başkanınızı arayarak şunu diyebilirdik size 2 sene kendi antrenman sahamızın yarısını verdik. Yusuf hocam şahit şampiyonluga giden 95 grubumuzu kendi kale arkamızda çalıştırarak Albayrak şampiyon oldu. derdimiz şampiyon luk değil olsaydı. başkanınız ı arar maç isterdik bunu Adsız olarak yazan (tahmin )ediyorum kenan Kasım iyi bilmesi lazım. Gerek yok zaten kaptanınız emre ve ömer futbola benim elimde başladı u 13 değil u 113 te olsa biz öyle karakterde değiliz. Ömer ve emre şimdi Nerede Esenler sporda bize gelmek istediler biz kabul etmedik .siz HİZMET için yapıyorsunuz biz ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUZ. ŞAMPİYONLUK NEDİR ...
    BİZ BU SENE 9 TANE ŞAMPİYONLUK YAŞADIK 1.ABDULLAH YALÇIN VE BEKİR ÇAĞLAYAN SİVASSPOR U 19 .2)HAKAN KARASU. HAMZA YİĞİT. ENES ALTUN. MUHAMMED FATİH KARASU. SİNAN KAYNAK İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ
    3.MEHMET YILMAZ İSTANBUL SPOR.4) ERDEM ARIÇ KASIMPAŞASPOR. 5.)SERKAN YAVUZ BEŞİKTAŞ A TAKIMINA HEPSİNİ BEDELSİZ OLARAK GÖNDERMEKTİR .Yani HİZMET için değil ALLAH RIZASI İÇİN.

    YanıtlaSil
  13. HİZMET derken ne demek istediğinizi başkalarıda söylemekte bize.Allah rızası için sizden bir şey rica ediyorum.Allah rızası için artık bunlara son verelim.Biz sizin için hiç bir kin ve nefret içinde değiliz.Herkes kendi yolunda.Sizde dilediğiniz çizginizde devam edein.Başarılarınızı takip edelim.Bizler kıskanmayız,çekememezlik içimizde yok.Kim çalışıyorsa bizim için doğrudur.BEN HAKKIMI HELAL EDİYORUM.ALLAH RIZASI İÇİN.SİZİNDE EMEKLERİNİZ YARDIMLARINIZ YATSINAMAZ ALLAH YOLUNUZU BAHTINIZI AÇIK ETSİN.Bize ne derseniz diyin.Biz artık cevap vermeyeceğiz.Vesselam.

    YanıtlaSil
  14. Adsız arkadaşa cevabımdır. o kadar laf söyledikten sonra kalp kırdıktan sonra ben seni yüce ALLAH A havale ediyorum. RABBİM EN GÜZEL YARGILIYICIDIR. SAMİMÎ BULMUYORUM SİZİN ^^HİZMET ^^ANLAYIŞINIZ BU

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.