Pazar, Kasım 08, 2015

GAZİOSMANPAŞA TARAFTARI, YOMRASPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ


3. Lig 2. Grup'ta oynanan Gaziosmanpaşaspor-Yomraspor maçında çıkan olaylarda konuk ekibin başkanı Şemsettin Özcan başından yaralanırken yöneticiler darp edildi.

Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşma zaman zaman gergin anlara sahne olurken şeref tribününde arbede çıktı. Yaşanan olaylar sırasında Yomraspor Kulüp Başkanı Şemsettin Özcan başına aldığı darbe sonrası kanlar içinde kaldı. Ayrıca Trabzon temsilcisinin yöneticileri de darp edildi.

Olayla ilgili olarak Gaziosmanpaşa Genç Taraftarlar Derneği BaşkanYardımcısı Murat Uğur Gümüşten bir yazılı açıklama yaptı. Gümüşten'in dernek adına yaptığı açıklama şu şekilde:

"08.11.2015 tarihinde Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanan Gaziosmanpaşa - Yomraspor maçı sonunda Yomraspor'un 11 forma numaralı Osman Mertoğlu'nun tribünlere yönelik ahlak dışı hareketlerinden sonra başlayan ve maç sonunda devam eden olaylar sonucunda şeref tribününde yer alan Yomraspor Başkanı Syn. Şemsettin Özcan başından ağır bir şekilde yaralanmış, birçok yönetici de darp edilmiştir.

'Taraftarlarımız olaylara karışmadı'
Bu durum neticesinde olayların şeref tribününde bulunan kişi ve kişilerin gerçekleştirdiği açık ve net ortadadır. Taraftarlarımızın kendi tribünlerinde olayları izlemiş hiçbir kavgaya karışmamıştır. Bu olayın suçluları her kimse suçu tribün gençlerinin üstüne atmaya çalışmaktadır. Bugüne kadar birçok güzel organizasyon ve etkinliklere imza atıp adından tribün camiasında söz ettirip takdir ve tebrik toplayan Gaziosmanpaşa Genç Taraftarlar Derneği'nin yaşanan olaylarla hiçbir alakası yoktur! 

Dileriz ki bu üzücü olaya sebep olan ve ismimizi karalayan kişiler bir an önce emniyet mensupları tarafından yakalanıp cezalandırılır.  Ayrıca Yomraspor Başkanı Sayın Şemsettin Özcan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir. Yomraspor Yönetim Kurulu'ndan ve camiasından özür dileriz."

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Sorun yok bizde Gaziosmanpaşa futbolcularini ve yoneticilerini doveriz seref tiribununde

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...