Cuma, Kasım 06, 2015

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN TAHTINA ADAY


Bursa 1.Amatör Küme 4.Grup'ta mücadele eden Osmaniyespor’un gelecek vadeden genç yeteneği Veli Esen oynadığı güzel futbol ile göz dolduruyor.

10.08.1997 İnegöl doğumlu olan, Osmaniyespor'da 5 sezondur sağ bek mekiğinde oynayan Veli Esen güzel futboluyla spor adamları tarafından yakından takip ediliyor. Esen örnek aldığı futbolcunun Fenerbahçe'de uzun yıllardır forma giyen Gökhan Gönül olduğunu söyledi. 

Sahanın her tarafında yılmadan mücadele eden ve adeta sahada basmadık alan bırakmayan Veli Esen kendisi ile alakalı yaptığı değerlendirmede “Hocamın sahada bana verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Osmaniye spor ile şampiyonluk yaşam istiyorum. En büyük idealim üst liglerde mücadele eden takımlara transfer olup Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmek” dedi.

Osmaniye spor antrenörü Fikret Yavuz “Veli Esen’e A takımda görev vermek suretiyle, tecrübelerini arttırmaya çalışıyoruz. İlerde büyük takımlarda, üst liglerde başarıyla görev yapacağına inanıyorum. Veli’yi kenardan izlemek benim için keyif verici” dedi.

Osmaniye spor Kulüp Başkanı Nedim Sonay Kara “Futbolcumuzla gurur duyuyorum. Oynadığı güzel futbol ile tüm dikkatleri üzerine çeken genç yeteneğimiz Veli, Karakteri ve duruşu ile herkesin taktirini kazanıyor. Velinin hedeflerine başarıyla ulaşacağına inanıyorum” dedi.

HABER: SERKAN ARSLAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Zeytinburnu takımlarından Merkezefendispor'da forma giyen sağ bek Sertan Türk dikkatlerden kaçırılmamalı. Tüm takımlarımızın mutlaka kadrosunda görmek isteyeceği bir isim olacağı kanaatindeyim.

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...