Pazar, Kasım 08, 2015

GOLLÜ MAÇI DUDULLU KAZANDI



Dudulluspor yeni hocası Deniz Keskin ile çıktığı ilk maçtan galibiyet ile ayrıldı.

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup’ta mücadele eden Yeşil-Beyazlılar alt sıralardan kurtulmak için önem taşıyan karşılaşmada Güneşlispor’u konuk etti.

Karşılaşmaya atak başlayan Güneşli oldu. Ancak Dudullu hızlı akınlar ile karşı kalede önemli pozisyonlar yakaladı. İlk gol, Ataberk’in savunmadan uzun yolladığı topu Güneşli savunması sektirince Hakan Zabun’dan geldi. Hemen ardından Ataberk orta sahadan aldığı top ile ceza sahasına kadar girdi ve farkı ikiye çıkarttı. Furkan savunma arkasında buluştuğu ara pasında kaleciyi de geçerek skoru 3-0 yaptı.

Ardı ardına gelen Dudullu golleri sonrasında Güneşli toparlandı. Önce sağdan gelen ortayı düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Abdülrakip farkı ikiye indirdi. Hemen ardından savunma arkasında buluştuğu topu değerlendiren Şefik Güneşli’yi tekrar maça ortak yaptı. İlk yarı 3-2 Dudullu üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Şeyhmus’un pasını değerlendiren Metin Dudullu’yu tekrar iki farka taşıdı. Maçın sonlarında Güneşli gol için yüklendi. Metin’in Emre'ye indirdiği bir topa ters müdahale yapan Güneşli savunması topu kendi ağlarına gönderdi. Son dakikada Güneşli’nin köşe vuruşundan Osman ile kazandığı gol yeterli olmadı ve Dudullu sahadan üç puan ile ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...