Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Kasım 01, 2015

GÜRPINARSPOR DIEGO İLE GÜLDÜ


İstanbul Süper Amatör Lig, 4. Grup'ta Gürpınarspor, deplasmanda Poligon Fethiyespor'u 3-0 yenerek ligdeki ikinci galibiyetini aldı. 

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Gürpınarspor oldu. Kanatları etkili kullanan Yeşil Beyazlılar, Diego'nun sağ kanattan getirdiği topu penaltı noktasındaki kaptanı Feyyaz'a güzel aktardı. Feyyaz da bekletmeden sağ ayağıyla düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. İlk golün hazırlayıcısı Diego, 10 dakika sonra kazanılan penaltı atışında topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi.

İkinci yarıda ev sahibi Poligon Fethiyespor topla daha fazla oynayan ekip görünümünde olsa da, ceza sahası içi ve çevresinde etkili olamadı.

73'te ilk yarının yıldızı Diego, bir kez daha sahneye çıktı. Ceza sahası dışından atılan şutu iyi takip eden Diego, kaleciden dönen topu sert ve düzgün bir vuruşla filelere yollayarak kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı.

Aldığı 3 puan ile ilk 5 haftadaki kötü skorlardan sonra, son 4 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Gürpınar puanını 8 yaparak Taksimsporun da puan kaybetmesi ile birlikte 9.sıraya yükselirken Poligon Fethiye ise 12.sırada kendisine yer buldu.


#SAL Gürpınarspor, Diego'nun penaltıdan attığı golle Poligon Fethiyespor karşısında 2-0 öne geçiyor. İlk golün pasını veren Diego, üçüncü golün de altına imzasını attı.
Posted by Yerel Futbol on Saturday, 31 October 2015


HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.