Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Kasım 22, 2015

HAKEMLERİ VE SAHA KOMİSERİNİ TAŞIYAN ARAÇ KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI


Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesi yakınlarında, amatör lig maçından dönen hakemlerin ve saha komiserinin içinde bulunduğu otomobilin tırla çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Yeşilhisar İlçe Stadı'nda oynanan 1. Amatör Küme B Grubu'na dahil Yeşilhisar Belediyespor-Buğdaylıspor maçında görevli hakem, gözlemci ve saha komiserleri, hakem Aydoğan Mantar'ın kullandığı 38 ZT 259 plakalı hafif ticari araçla yola çıktı. Araca Yeşilhisar-Kayseri karayolunda mezbaha yakınlarında Musa T.’nin kullandığı 06 FD 8330 plakalı TIR arkadan çarptı. 

Saha komiseri vefat etti, hakemler yaralı
Kazada arka koltukta bulunan Saha Komiseri İbrahim Karakoçluoğlu hayatını kaybederken, maçta orta hakem olarak görev alan Osman Baruk, Kıdemli Yardımcı Hakem Esat Sabuncu, aracı kullanan Kıdemsiz Yardımcı Hakem Aydoğan Mantar ile maçın gözlemcisi Mehmet Demir yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası sağlık ekipleri tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. 


Uzun süre Sümerspor'da futbol oynayan ve Sümer Bez Fabrikası'ndan emekli olan İbrahim Karakoçluoğlu'nun emekliliğinin ardından futboldan kopmayarak saha komiseri olarak görev yaptığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: yenisafak.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.