Çarşamba, Kasım 04, 2015

İSTANBUL KONYA SEZER ER'LE GÜLDÜ


1.Amatör 9.grupta İstanbul Konyaspor Namık Sevik Stadında Sütlücesporu konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip,  Alican'ın pasında topla buluşan ve ceza sahası dışından güzel bir vuruş yapan Sezer Er'in golü ile 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Orta sahanın solunda serbest vuruş kazandı. Kaliteli ayak Erhan'ın kullandığı atışta, Sezer Er topla buluştu ve gelişine bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. İkinci yarıda ise iki ekipte yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince ev sahibi ekip karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

İki maçta 6 puana ulaşan ve henüz kalesinde gol görmeyen İstanbul Konya oyuncuları, galibiyeti Genel Kaptan Hakan Eren ve Teknik ekibe armağan ettiler. İş gereği şehir dışında olup maçta bulunamayan Başkan Hüseyin Dediş, Onursal Başkan Yahya Dediş aracılığı ile galibiyet alan oyuncularını telefonla kutladı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Nartspor'da hazırlıklar devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta yer Nartspor, ligin ilk haftasında Bayrampaşa Tunaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdü...