Çarşamba, Kasım 04, 2015

İSTANBUL SİİRT 3 PUANLA 'TANIŞ'TI


İstanbul 1.Amatör  11. Grup'un  iddialı ekiplerinden İstanbul Siirt Yavuz Selim İ.Ö.O Takımı ile İlk Hafta Yeni Özkartal ile oynadığı maçta son anlarda yediği gol ile 1-0 mağlup ayrılan 1863 Boğaziçi Takımları Bahçeköy stadında oynanan mücadelede karşı karşıya geldi. Her dakikası nefes kesen ve oldukça çekişmeli anlara sahne olan müsabakada ise gülen taraf konuk ekip İstanbul Siirtspor oldu.

Mütevazi kadrosu ile mücadele eden 1863 Boğaziçi Takımı ise ortaya koyduğu özverili mücadele ile takdir topladı.

Müsabakaya Hasan-Murat-İhsancan (Fırat)-Hamza-Ali-Özcan-Ahmet(Fatih)-Yunus-Hamit (Melik)-Muhammet ile  müsabakayı tamamlarken, maça hızlı başlayan taraf tecrübeli oyuncusu ile Boğaziçi Takımı oldu. Hüseyin ile Kornerden ve ceza sahası üzerinden oldukça tehlikeli olan 1863 Boğaziçi Takımının ataklarında Tecrübeli Kaleci Hasan gole geçit vermezken takımının oyunda kalmasını sağladı. 

İlk 15 dakikalık bölümden sonra oyunda ağırlığını hissettiren İstanbul Siirt Yavuz Selim takımı Orta sahada Kaptan Özcan liderliğinde, ileri uçta ise Yunus-Hamit ve Muhammet Balcı ile tehlikeli ataklar yakalarken bu seferde gole izin vermeyen Boğaziçi kalecisi oldu.

Bol pozisyonlu mücadelede iki kalede de  kaliteli kalecilerin performansı iyi olunca pozisyonu zengin mücadele kısır bir şekilde golsüz sona erdi. 

Devreye değişiklikler ile başlayan İstanbul Siirt oldukça efor sarfeden rakibi karşısında oyunun hakimi olurken, yakaladığı  pozisyonları değerlendiremedikçe stres başladı. Bu anlarda kontra ataklarla gol aramaya çalışan  1863 Boğaziçi ekibi de istediğini alamadı.

70.Dakikada ani gelişen İstanbul Siirt atağında 1863 Boğaziçi savunması topu kornere gönderdi.
Korner sonrasında ceza sahası üzerinde topu uzaklaştırmak isteyen 1863 Boğaziçi takımı topu istediği gibi uzaklaştıramayınca, ceza yayı üzerinden düzgün bir vuruşla Doğan skoru 1-0 yapan isim oldu ve İstanbul Siirt öne geçti.

76.dakikada ise klas hareketlerle ceza sahasına giren Muhammet Balcı müsait pozisyondaki Fatih'le topu buluşturdu. Al da at dercesine gelen ikramı geri çevirmeyen Fatih topu filelerle buluşturdu ve takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Mücadelenin uzatma dakikalarında ise 1863 Boğaziçi takımı 1 gol bulsa da mücadeleden puan çıkarmaya yetmeyince deneyimli antrenör Ozan Karakiraz'ın talebeleri İstanbul Siirt ilk haftaki puan kaybının ardından, ikinci maçında galibiyetle tanışma başarısını yakaladı. Mücadele sonunda ekipler dostça birbirini tebrik ederek sahadan ayrıldılar.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.