Salı, Kasım 17, 2015

KAMİLOBASPOR'DA KAAN SEVİNCİ


İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kamilobaspor'da Kaan Kürtür sevinci yaşanıyor. Sezon öncesi sakatlanan tecrübeli eldiven sakatlıktan dönerken iki haftadır kadroya giriyor.

Yeniden antrenmanlara döndüğü için mutlu olduğunu dile getiren Kaan, "Yakın zamanda hocam da görev verirse kaleyi korumak ve takımıma katkıda bulunmak istiyorum. İlk iki maçımızı kazandıktan sonra bu hafta Gökçealispor karşısında çok şanssız bir yenilgi aldık. Birçok topumuz direkten dönerken ilk bölümlerde yediğimiz gol sonrası 1-0 yenildik. Ben ve takım arkadaşlarım inşallah bu yenilgiyi telafi edeceğiz" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yıllardır bu adamı haber yapıyorsunuz. Sebebini anlayamadım.

Adsız dedi ki...

Arkadaşım ilk başlarda bende senin gibi düşünüyordum.Bu ne ayak diye,Bir izlesen inanamazsın.Cüsseli iri fiziğine rağmen bir esnek bir estetik şaşırırsın.Geriden takımını yönetiyor,Degajları ile asist yapıyor,90 dakika takımını ateşliyor.Bide adamı amatörde Sevmeyen yok rakibi olsun seyircisi olsun taraftarı olsun.Geçmişteki yanlış tedavi sonucu Prof hayatı bitmiş.Adam tek başına takım bende olsam ilgimi çeker haber yaparım yani

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.