Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Kasım 22, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE İDMAN YURDU KALESPOR İLE BERABERE KALDI

                            
İstanbul 1.Amatör küme 7.Grupta Küçükçekmece İdman yurduspor kendi sahasında ağırladığı Nişanca Kale spor ile oynadığı maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda hakemin vermiş olduğu kararlarla sahadan 2-2 berabere ayrıldı.

Halkalı Etap sahasındaki maçı Sercan Yalçın Sezer Akgöz ve Tolga Bahçacı hakem üçlüsü yönetti.
37.Dakikada ev sahibi İdman yurdusporda Yunus soldan ortasını yaptı ortalanan topu çok iyi takip eden tecrübeli oyuncu Servetin kafa vuruşu top ağlara gitti ve ev sahibi bu golle 1-0 öne geçti.
41.Dakikada İdmanyurduspor takım kaptanı Özgür ceza sahasına topu ortaladı ortalanan topu çok iyi takip eden Emin’in röveşata vuruşu top ikinci kez Kale spor ağlarına gitti ve skor 2-0 oldu ve ilk yarı ev sahibinin üstünlüğü ile kapandı.

51.Dakikada ev sahibi İdmanyurdu takımında Adem rakip futbolcu Ertan’a ceza sahası içinde sert müdahalede bulununca karşılaşmanın hakemi tarafından penaltı noktasını gösterdi.
Nişanca Kalesporda Topun başına geçen Burak topu ağlara yolladı ve farkı bire indirdi skor ise 2-1 oldu.

68.Dakikada misafir takım da Batuhan ceza sahası içinde topla buluştu şık vuruşu kaleci Fatihin yapacak bir şeyi olmayınca top ağlara gitti ve skora eşitlik geldi skor 2-2 oldu.
Karşılamada her iki takımda girdiği gol pozisyonlarını gole çevirmeyince karşılıklı atılan gollerle karşılaşma 2-2 sona ermiş oldu.
 HABER.Yılmaz AKTEPE












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.